Imatge dels peus d'un bebè

Una seixantena d'expositors ompliran la Rambla Principal de Vilanova i la Geltrú per l'ExpoNadó

La fira de bebès, que se celebrarà els pròxims 31 de maig, 1 i 2 de juny, comptarà amb nombroses activitats programades, xerrades i novetats

Un any més, Vilanova i la Geltrú acull una de les fires de referència en el sector de la infància, embaràs i noves famílies. Es tracta de l'ExpoNadó, que enguany celebra la seva  quarta edició els dies 31 de maig, 1 i 2 de juny. Està dirigida a totes aquelles persones que es troben immerses en el món de la maternitat i paternitat, les quals tenen fills de  fins a quatre anys. Podran gaudir de nombroses activitats i xerrades informatives per tal d'ampliar els seus coneixements en un món que, per a molts, resulta completament desconegut. 

La Rambla Principal de Vilanova i la Geltrú serà l'escenari principal, en el qual se sumarà un total de 7.000 metres quadrats —aproximadament— que acolliran a prop d'una seixantena d'expositors.  Així doncs, si voleu gaudir d'aquesta cita, podreu fer-ho divendres 31 de maig, de 17.00 a 20.00 hores; dissabte dia 1, de 10.00 a 21.00 hores; i diumenge dia 2, de 10.00 a 20.00 hores, de manera ininterrompuda. 

  

Després de l'èxit assolit en  l'edició passada, la qual va acollir més de 50.000 visitants durant les jornades, la fira de bebès ExpoNadó pretén superar-se en espais i programa, el qual acollirà diverses novetats.

Jocs, xerrades i expositors, els tres pilars principals de l'ExpoNadó

Ametller Origen patrocina la zona de jocs de la fira de bebès de Vilanova i la Geltrú. Aquesta comptarà amb un taller creatiu  a on se celebraran activitats per a infants de diferents edats, els quals seran tutelats per Lluís Amarè, artista i pintor vilanoví.  D'altra banda, els  inflables, jocs de fusta i racó del conte  tampoc faltaran, ja que la diversió i interacció entre els diversos visitants és un dels aspectes més importants de la fira.  La Festa Major de Vilanova estarà present durant les jornades, ja que es realitzarà una representació interactiva en la qual tindran protagonisme diversos elements tradicionals d'aquesta.

Les xerrades seran un altre dels punts forts de l'ExpoNadó. Reconeguts ponents, com Armando Bastida, especialistes matern infantils de l'Hospital Residència Sant Camil, la pediatra vilanovina Gemma Morera, Rosa Sorribes, gerent de l'empresa Criança Natural, així com diversos responsables de l'Associació de Celíacs de Catalunya, entre d'altres, seran els encarregats de dur a terme les conferències programades.

També cal destacar la  seixantena d'empreses expositores  que faran possible la celebració de la fira de bebès. Aquestes estaran a la Rambla Principal del municipi, des d'on oferiran serveis i productes especialitzats  a tots els visitants que desitgin endinsar-se en el món més «infantil». En definitiva, milers de metres quadrats destinats, durant tres dies, la infantesa i a les famílies.

La fira de bebès es renova any rere any

La quarta edició arriba acompanyada de la nova aplicació de l'ExpoNadó. Aquesta, la qual només està disponible per al sistema operatiu Android, oferirà a tots els visitants  informació d'utilitat sobre la fira i els seus diferents espais. A més, possibilitarà omplir un formulari que serà el que us donarà l'opció d'obtenir el Welcome Pack, és a dir, una bossa de benvinguda amb productes de marques com Vichy D'Or, Uniaqua, Haribo, Care +, Caprabo o Assistència Sanitària.