El semàfor del 13 de novembre de 2018

LLorenç Gómez
Millor jugador del món de futbol platja

L’esport del Camp de Tarragona està d’enhorabona. Llorenç Gómez, jugador de futbol platja de Torredembarra, ha estat nomenat millor futbolista del planeta de la seva modalitat esportiva. El torrenc veu als seus 27 anys el màxim reconeixement individual a la seva brillant carrera professional que l’ha portat a competir en països com els Estats Units, Brasil, Nigèria, Rússia, Geòrgia, Polònia, Itàlia, Portugal, Ucraïna, Suïssa i el Japó, entre d’altres. Llorenç Gómez, el ‘Messi’ sobre la sorra, acaba de tocar sostre però segueix volent més. L’esport de casa nostra li agrairà.

 
Elvira Ferrando
Consellera de Comerç de Tarragona (PSC) i presidenta d'ESPIMSA

Només 32 de les 52 entitats ciutadanes de Tarragona que s'havien presentat a la convocatòria de l'ajuntament de Tarragona podran beneficiar-se de la subvenció municipal. Segons apunta la Coordinadora d'Entitats de Tarragona, es deu a les dificultats burocràtiques a l'hora de presentar la documentació i de reunir tot el que es demana i al fet d'haver-ho de fer online. Si bé és positiu que l'ajuntament controli exhaustivament quines quantitats s'atorguen en concepte d'ajuda i a què es destinen aquests diners, també estaria bé que pogués facilitar a les entitats la presentació de documentació i l'assessorament sobre els tràmits i com fer-los.

 
Jaume Verge
President del Taller Baix Camp

El calendari d'enguany del Taller Baix Camp pel 2019 s'ha elaborat conjuntament amb els Xiquets de Reus. Es tracta d'un calendari solidari amb fotografies de Cristina Aguilar que a més d'apropar el món dels castellers als usuaris del taller té una funció solidària a benefici de les activitats del Taller. Ja el podeu adquirir per només quatre euros.