El semàfor de l'1 d'agost de 2019

El semàfor de TarragonaDigital
Josep Francesc Font
Director del Complex de Repsol a Tarragona

Repsol ha instal·lat 15 biòtops marins més a la Costa Daurada aquest estiu. Des de 2012 ja s'han col·locat un total de 135 exemplars d'aquestes estructures fetes de ciment natural i enfocades a atraure la fauna i flora marina i contribuir a preservar-la a la vegada que formen un escull sense malmetre el fons marí, com sí que farien els blocs de formigó convencionals. Elements propis d'una infraestructura industrial però totalment respectuosos amb la naturalesa i la biodiversitat aquàtica del litoral tarragoní.

 
Adolf Quetcuti
President del Col·legi Oficial d'Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers de Tarragona

El COOAATT ha alertat de la necessitat que els edificis de Tarragona que tinguin més de 45 anys d'antiguitat passin una inspecció tècnica per revisar l'estructura de l'edifici i les instal·lacions d'aigua, gas i electricitat. D'aquesta manera se'n pot garantir la seguretat i detectar problemes greus. Dels més de 15.000 edificis que haurien d'haver passat la revisió ja, ho han fet menys de 4.000. A banda de per responsabilitat, convé fer-ho per evitar-se sancions d'entre 9.000 i 90.000 euros.

 
Laura Prats
Exgerent de Vermuts Miró

L'empresa Vermuts Miró ha substituit Laura Prats en la gerència per Josep Sentís, un home vinculat a l'empresa des de fa molts anys que encara la nova etapa d'una de les empreses reusenques més importants i amb més projecció. Laura Prats, fent tàndem durant molt de temps amb el seu pare, Carles Prats, ha centrat l'estratègia de l'empresa en el mecenatge cultural i una forta presència de marca a nivell local mentre que amb la nova etapa que ara s'obre, l'empresa vermutaire vol enfortir el seu mercat amb les marques que comercialitza Miró i projectar-se més en mitjans més massius i xarxes socials.