El semàfor del 07 d'agost de 2019

El semàfor de TarragonaDigital
Vicenç Pallarès
Director de l'Aeroport de Reus

Pallarès deixarà la direcció de l'Aeroport de Reus el pròxim mes de setembre i després de gairebé vint anys al capdavant de l'aeròdrom reusenc per fer-se càrrec del de Girona-Costa Brava. Pallarès ha liderat durant tot aquest temps la profunda transformació que ha tingut l'aeroport i l'augment progressiu de passatgers amb l'arribada de les companyies de baix cost i l'aposta pels mercats internacionals al servei del turisme de Tarragona. L'aeroport de Girona fa un gran fitxatge.

 
Màrius Serra
Escriptor

Interessant i creatiu experiment de Màrius Serra amb les xarxes socials. L'escriptor ha iniciat un joc d'estiu preguntant als usuaris com s'imaginen la vida de les dones que va pintar el montblanquí Maties Palau Ferré. Milers de likes i centenars d'històries inventades que contribueixen a difondre l'obra de l'artista entre els usuaris de les xarxes socials.

 
Ahmed Ababou
Director General de Carburos Metálicos

El departament d'Interior de la Generalitat ha avançat que Carburos Metálicos hauria 'incomplert els protocols de seguretat' el 31 de maig, quan una greu fuita d'amoníac al Polígon Nord va causar un mort i diversos ferits. La investigació dels fets encara està en curs però la hipòtesi 'més probable' amb que està treballant la Conselleria és el dels incompliments dels protocols establerts. El cas pot acabar amb una possible obertura d'expedient sancionador.