Sergio Ramos critica els xiulets rebuts a Wembley

El defensa recorda que ha rebut amenaces de mort després de la final de la Champions League
Sergio Ramos, celebrant un gol al Mundial de Rússia | Cedida

 

El debut de Luis Enrique com a entrenador de la selecció espanyola ha estat marcat per dues situacions, una esportiva i l'altra extraesportiva. La primera, lògicament, la victòria davant d'Anglaterra a l'històric i emblemàtic Wembley. La segona, la contundent xiulada de la graderia a Sergio Ramos.

 

Tot i el resultat positiu que s'ha endut 'La Roja' del Regne Unit, l'espectacle ofert pels aficionats anglesos cap al defensa del Reial Madrid ha eclipsat el festival futbolístic. El més sorprenent, el motiu de la mala rebuda de l'andalús, el qual no té res a veure amb l'enfrontament internacional.

 

Sergio Ramos xiulat per la lesió de Salah

L'origen dels xiulets cap a Sergio Ramos es remunta a la final de la passada Champions League, que varen disputar el conjunt blanc amb el Liverpool. En els primers instants de partit, el capità merengue va lesionar de gravetat Salah, l'estrella 'red', en una acció que molts consideren que no va ser fortuïta.

 

No obstant això, el central va mantenir el discurs que mai ha intentat lesionar un company de professió, tot i acceptar que li agrada competir amb contundència i que «no canviaré la meva forma de jugar». Davant d'això, Ramos va haver d'aguantar 90 minuts d'una xiulada constant.

 

Amenaces de mort a la família de Sergio Ramos

Visiblement molest i enfadat amb el tracte que va viure durant tot el partit, Sergio Ramos va reclamar l'afició anglesa que «m'hagués agradat un altra rebuda, perquè la gent se'n recorda d'una jugada, però no se'n recorda de les amenaces de mort que he rebut jo i la meva família».

 

Així, va criticar el misticisme del futbol, el qual sembla anar-se ampliant i amplificant a mesura que augmenta l'eufòria per l'esport. Després d'aquella final, varen ser molts els aficionats que van atacar amb duresa el defensa del Reial Madrid per aquella acció puntual.

 

Sergio Ramos, el més expulsat de la Lliga

Sergio Ramos, el més expulsat de la Lliga | Cedida

 

Si bé Sergio Ramos va assegurar que no pensa canviar la seva forma de jugar, la veritat és que les estadístiques de targetes grogues i vermelles juguen en contra seva. El defensa andalús compta amb el qüestionable honor de ser el jugador amb més expulsions de la història de la Lliga.

 

Després d'haver disputat 275 partits entre la seva etapa en el Sevilla FC i el Reial Madrid, el de Camas ha acumulat un total de 167 targetes grogues i 19 vermelles, a les quals se li ha de sumar les tres expulsions patides a la Champions League i les dues a la Copa del Rei.