URGENT

🔴 Caos a Barcelona per la caiguda d'una palmera a la Diagonal

Sergio Ramos podria enfrontar-se a 4 anys de presó per un delicte contra el medi ambient

El futbolista va talar quasi 40 alzines per reformar la seva casa d'Alcobendas
Sergio Ramos podria ingressar en presó per un delicte contra el medi ambient en reformar el seu xalet | CatalunyaDiari.cat

 

El jugador del Reial Madrid Sergio Ramos podria enfrontar-se a més 4 anys de presó i una multa de 260.000 euros per la presumpta tala il·legal de 40 alzines en reformar la seva casa. Així ho ha anunciat aquest divendres, 19 de juliol, 'Informalia' a partir de la celebració del ple de l'Ajuntament d'Alcobendas, a Madrid. Es tractaria doncs d'un delicte contra el medi ambient que suposaria una sanció econòmica i fins i tot una condemna de presó. Malgrat això, encara cal que se celebri la vista, tot i que el mitjà esmentat ha assenyalat que es preveu que els regidors municipals votin a favor de la petició.

 

La zona afectada per les reformes és una àrea emblemàtica de La Morajela, replet de la mateixa classe d'alzines que el central del Madrid va talar. La Policia, per la seva banda, ha assegurat que Ramos va cometre el presumpte delicte, ja que va ser gravat per un veí que posteriorment va telefonar les autoritats. Així mateix, ni Ramos ni la seva dona, Pilar Rubio, s'han pronunciat al respecte. 

 

Fa un parell d'anys que Ramos va comprar l'habitatge de La Moraleja per 4,2 milions d'euros. La casa constava de 1.400 metres quadrats que van ser reedificats per complet amb l'objectiu de transformar-lo en un xalet. El terreny, paral·lelament, té un total de 15.000 metres quadrats, que inclouen piscina i jardí. 

 

També et poden interessar...