Acusen Sergio Ramos d'incomplir les regles antidopatge en dues ocasions

Es tracta de la darrera bomba que ha llançat el portal 'Football Leacks', conegut per revelar informacions sensibles del món dels esports

Sergio Ramos va incomplir les regles antidopatge en dues ocasions
Sergio Ramos va incomplir les regles antidopatge en dues ocasions | Cedida

El conegut portal 'Football Leacks', que s'ha donat a conèixer per filtrar informacions molt sensibles i desconegudes del món dels esports, ha revelat aquest divendres a última hora que Sergio Ramos, actual central del Reial Madrid, va incomplir les normes antidopatge en dues ocasions.

Segons han compartit des d'aquest portal, el futbolista s'hauria dopat i hauria donat positiu en dexametasona, una substància sintètica que actua de manera semblant a les hormones esteroides, en un control realitzat després que es disputés la final entre el Reial Madrid i la Juventus a la Champions de l'any 2017, on els primers es van imposar per 4 a 1 a Cardiff, Gales, guanyant d'aquesta manera la seva dotzena Copa d'Europa. 

La UEFA va arxivar el cas

La segona ocasió en la qual Sergio Ramos hauria passat per alt les normes antidopatge, hauria estat aquest any. Concretament el capità del Reial Madrid es va dutxar just abans que hagués de fer-se el control antidopatge després del partit de la Liga Santander que es va disputar l'abril del 2018 entre el Reial Madrid i el Málaga, on van guanyar 1 a 2.

Antoine Griezmann i Sergio Ramos en un partit
Antoine Griezmann i Sergio Ramos en un partit | GTRES

Una de les normes marca que no es pot prendre una dutxa abans d'haver de fer un control antidopatge, amb la qual cosa, Sergio Ramos va incomplir clarament el protocol. Però, a més a més, el portal 'Football Leacks' també ha assegurat que la UEFA va decidir passar per alt l'ús de la dexametasona i va arxivar el cas, acceptant les explicacions que els va donar el central del Reial Madrid i del metge del club. 

Ramos critica les declaracions de Griezmann

Aquest passat mes de setembre, Sergio Ramos va fer una roda de premsa on ha parlat sobre l'actualitat del Reial Madrid i dels seus màxims rivals, però també sobre les declaracions que va fer Antonie Griezmann quan es va comparar amb Messi i Cristiano. El central dels blancs, va assegurar que «la ignorància es molt atrevida», referint-se que el futbolista francès es va preguntar què fa falta que guanyi per endur-se la Pilota d'Or.


Comentaris

envia el comentari