YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Sergio Ramos voldria marxar del Reial Madrid perquè té problemes econòmics

Amb el seu actual sou de 12 MEUR no podría afrontar un gran deute amb un banc i per això hauria acceptat una oferta de la Xina de 25 milions l'any

Sergio Ramos
Sergio Ramos considera que no guanya prou al Madrid per pagar el seu deute | CatalunyaDiari.cat

Els mitjans esportius sorprenien aquesta setmana amb la notícia que Sergio Ramos hauria demanat marxar gratis al Real Madrid. En un principi, es parlaven d'una mala relació amb Florentino Pérez com el motiu d'aquesta decisió. Ara, però, tot apunta que el jugador i capità blanc tindria uns greus problemes econòmics que no podria resoldre amb el seu actual sou de 12 MEUR nets l'any. 

Diversos periodistes han explicat que el futbolista sevillà no ha tingut gaire èxit amb les seves últimes operacions empresarials. Es per això que s'hauria obert a acceptar una oferta de 25 milions anuals que li hauria arribat des del futbol xinès.

Un gran deute per una mala inversió immobiliària 

Les dificultats financeres de Ramos haurien començat, segons explicava 'El Confidencial', amb la compra d'uns terrenys als afores de Madrid. El jugador els hauria comprat a través de l'empresa Desarollos Immobiliarios Los Berrocales SL, de la que té el 49,99% del capital. La resta de la societat pertanyeria en 1% al seu pare, José María Ramos, i a Eroski, que a través de Cecosa Hipermercados, controla el 49% restant.

Sergio Ramos i la seva futura esposa, Pilar Rubio, podrien iniciar una nova vida a la Xina | Instagram

 

Per fer front a l'adquisició van demanar un préstec de 35 milions d'euros al Banc Santander. El novembre de 2018 haurien d'haver fet un primer reemborsament de 12 milions. Problemes amb l'Ajuntament de Madrid, però, els van impedir començar a construir i vendre cap immoble, així que no van poder fer front als pagaments. 

Davant aquesta situació, l'entitat financera va començar els tràmits d'embargament. Ara, a través dels seus assessors legals, Sergio Ramos estaria provant d'aturar aquest procés, al mateix temps que negocia una possible venda al fons d'inversió estatunidenc Blackstone.

També et pot interessar: 


Comentaris

envia el comentari