solivella

Més de 15 activitats per a la Setmana de la Joventut de Solivella

Les activitats començaran el dilluns 5 d'agost amb una gimcana infantil i finalitzaran el diumenge 11 amb un concurs de paelles i una festa Holi

Des del dia 29 de juliol, com a acte previ a la Setmana de la Joventut s'està duent a terme un torneig de futsal en col·laboració amb el Cargol Solivellenc.  Es tracta d'una lliga de 5 equips, de 3 partits diaris i amb presència d'àrbitres federats. El torneig que té lloc a partir de les 20.00 h, finalitzarà el 6 d'agost amb els últims partits i l'entrega dels trofeus.

  

A banda, al llarg de tota la setmana tindrà lloc el joc de rol la Pastanaga Assassina, un joc on totes les persones participants són víctimes i assassines al mateix temps i que consisteix a eliminar els teus adversaris tocant-los l'esquena suaument amb una pastanaga. L'entrega de premis de la Pastanaga Assassina tindrà lloc el 15 d'agost a les 20.00 h a la pista esportiva.

  

  

El dimarts, 6 d'agost hi haurà jocs tradicionals a la plaça de la Diputació amb un berenar de tota la vida a càrrec del Grup Cultural de la Dona de Solivella. El dia 7 el Cargol Solivellenc ens ha preparat una cursa d'orientació que començarà a la plaça Major a les 18.30 h i que requereix inscripció a l'Ajuntament. A la nit, al Sindicat, es visionarà el primer episodi de una saga de terror. Els dos episodis restants es podran veure al mateix lloc i hora els dies 21 i 28 d'agost.  Aquesta pel·lícula no és recomanada per a majors de 16 anys.

  

  

El 8 d'agost es realitzarà un torneig de FIFA a partir de les 11 del matí als baixos de Cal Mateu i un concurs de Karaoke a les 22.00 h de la nit al bar de la piscina. El divendres els joves podran gaudir d'un parc mòbil i taller de reparació de bicicletes a la plaça de la Diputació, un bany nocturn a la piscina a partir de les 22.00 h de la nit i un taller de cocktails a l'interior de la piscina per incentivar als joves a consumir begudes saludables i no alcohòliques.

  

  

El dissabte, 10 d'agost podrem escoltar el grup reusenc de pop rock Pockers que fan una gira per acomiadar-se dels escenaris amb el patrocini de Vermuts Miró. Aquest concert tindrà lloc a les 10 de la nit al Castell i hi haurà servei de barra i tapes. El diumenge finalitza la Setmana de la Joventut amb un concurs de paelles que tindrà lloc a les 12.00 h al Poliesportiu. Per poder-hi participar cal inscriure's a l'Ajuntament fins el divendres, 9 d'agost. Les bases es poden consultar al programa i tríptic.

  

  

La Setmana de la Joventut és organitzada per l'Ajuntament de Solivella i l'Associació Juvenil AiAi LuJuvent en col·laboració amb l'Oficina Jove de la Conca de Barberà, l'Associació Esportiva Cargol Solivellenc i Grup Cultural de la Dona de Solivella.