S'ha cel·lebrat la 5ª Papanoelada consecutiva als carrers de Barcelona

Tot i que l'acció està pensada com un acte solidari de cara als nens, molta gent s'ha posat descontenta

Presentació de l'esdeveniment per les xarxes socials
Presentació de l'esdeveniment per les xarxes socials | Unlimited Racing Bikes

Un any més, Unlimited Racing Bikes, amb la col·laboració de la Creu Roja de Barcelona, han organitzat la Papanoelada en la que milers de persones fan una concentració i després van en motocicletes per fer un recorregut per la ciutat de Barcelona. A més es reparteixen caramels per les persones que hi van de públic.

L'acció va destinada a la lluita pels nens amb risc d'exclusió social

L’esdeveniment comporta que tothom que hi participi ha d’anar vestit de Pare Noel i ha de dur un regal que va destinat a la recollida de regals per la Creu Roja Joventut, amb la que es pretén aportar els màxims de regals possibles a tots aquells nens i joves que no en poden gaudir a causa de perill d’exclusió social.

Aquesta és la cinquena edició d’aquesta iniciativa solidaria a la ciutat de Barcelona. L’any passat, segons dades aportades pels iniciadors de l’esdeveniment, hi van assistir un total de 3.500 motos i un total de 5.000 persones en van gaudir.

Imatge de la ruta per la ciutat dels Pare Noels amb motocicletes
Imatge de la ruta per la ciutat dels Pare Noels amb motocicletes |  @trenesmania - Twitter

 

La data en la que es celebrà l’esdeveniment ha estat el diumenge 16 de desembre i la primera de les activitats ha sigut una concentració que s’ha realitzat a les 14.00 hores a l’avinguda Maria Cristina. Més tard, a les 17.30 hores ha començat el recorregut amb les motos de tothom que hi hagi volgut participar.

La 'Papanoelada' en plena activitat durant el recorregut aquesta tarda de diumenge
La 'Papanoelada' en plena activitat durant el recorregut aquesta tarda de diumenge | @trenesmania - Twitter

 

Molta gent descontenta a la ciutat

Encara que no ho sembli, aquesta iniciativa ha deixat a molta gent descontenta. Tot i tractar-se d’una iniciativa solidaria, molta gent no està conforme en que la ciutat s’ompli de soroll provocat per les motocicletes i de la contaminació que generen.

Milers de persones s'han apuntat a l'acció promoguda per Unlimited Racing Bikes
Milers de persones s'han apuntat a l'acció promoguda per Unlimited Racing Bikes | @trenesmania

 

En un moment de canvis legislatius en l’àmbit dels nivells de contaminació molta gent s’ha queixat mitjançat les xarxes socials d’aquest fet, comentant que a molta gent no la deixen poder conduir les seves motos per la ciutat a causa de que són models antics i que contaminen més del permès. És el cas de @genísbarrera o @killbcn per exemple, entre d'altra gent.

Cal recordar que a l’anunci de l’esdeveniment, no hi ha cap tipus de limitació per model de motocicleta que hi participi, es a dir, no cal que sigui una moto amb un nivell de contaminació generat baix.


Comentaris

envia el comentari