▶️ DIRECTE 10:00h:

El govern explica com seran els ajuts a les empreses, autònoms i treballadors afectats per ERTO's.

Shakira anima els jugadors del Barça després de ser eliminats de la Champions

La cantant colombiana no ha dubtat en compartir un missatge a través de les xarxes socials després del fracàs dels blaugranes

Shakira guanyava, ara fa dos anys, 130.000 euros al dia
Shakira ha animat Piqué i els seus companys d'equip després de l'eliminació del Barça a la Champions | CatalunyaDiari.cat

L’eliminació del Barça a la Champions ha suposat un dur cop per als jugadors i tots els seus aficionats. Després d’una derrota part del Liverpool de 4-0 per a Anfield i també de 3-0 a l’anada, molts han estat els que han criticat el club blaugrana, com ho ha fet Laporta. Tanmateix, no tothom busca culpables, Shakira, la dona de Piqué, ha volgut compartir a través de totes les seves xarxes socials un missatge encoratjador per al seu marit i els seus companys d’equip.

Shakira agraeix al Barça tots els títols aconseguits

L’eliminació a la Champions ha suposat una dura derrota pel Barça, però els jugadors sempre tindran el suport de les seves famílies i així ho ha demostrat Shakira, intentant animar Piqué i la resta de futbolistes blaugranes, agraint-los tots els títols que han guanyat al llarg de tot aquest temps i els anima a prendre «revenja». Al costat del text, la cantant colombiana ha volgut recordar dos moments importants amb unes fotografies de l’equip on, en una d’elles, es celebren la Lliga al Camp Nou el passat 27 d’abril. «Gràcies Barça», comença.

I continua amb unes paraules molt emotives: «Per regalar-nos tantes alegries, per una temporada impressionant. Gràcies perquè amb la derrota també creixem. Gràcies per ensenyar-nos que no poden esvair-se els moments bons quan fallem. Gràcies per recordar-nos que som només humans i que cal valorar l'èxit enmig del fracàs. Gràcies per donar-nos l'oportunitat de madurar com a afició. Gràcies per fer-nos generosos i justos. Gràcies per deixar-vos la pell en cada partit. I cada matí aixecar-vos compromesos i treballar tan intensament».

Finalment, Shakira acaba d’agrair els jugadors: «Gràcies per fer-nos somiar a tocar el cel, però sempre amb els peus a terra. Gràcies al Barça, i al seu entrenador i ‘staff’ per ser més que un club. Les dones, els fills dels jugadors i les seves famílies volem avui enviar-vos tota la força per continuar i dir-vos que estem llestos per la revenja perquè al futbol sempre hi ha una. Una abraçada sentida en aquest dia gris... I sobretot... Gràcies. Shak».


Comentaris

envia el comentari