IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Shakira i Piqué ja han estrenat la seva nova casa al Pirineu català

Van començar a construir el seu refugi a principis del 2016 al poble de Bolvir

La família ja gaudeix de la seva nova casa | Vanitatis

 
La parella del moment ja ha estrenat la seva nova casa al Pirineu català, i no està gens malament. En tornar de Colòmbia, Shakira i Piqué van reservar uns dies per anar a la muntanya amb els seus dos fills, Milan i Sasha, i els pares de la cantant, i gaudir de la pau i la tranquil·litat del poble de Bolvir, on van comprar un terreny per edificar un xalet al seu gust. Els regals de Reis van arribar fins a aquesta localitat propera a Puigcerdà per portar regals als més petits.

Segons explica un dels encarregats de l'obra a Vanitatis, la casa està situada en un terreny que té prop de 2.000 metres quadrats i per la part de sota es pot accedir directament al garatge. A la primera planta es troben la cuina, el menjador, una habitació principal amb bany i amb unes vistes precioses a la muntanya, a més d'una altra petita habitació. La segona planta està dedicada completament als nens, amb les seves habitacions i sala de jocs.

Així és la nova casa de Shakira i Piqué al Pirineu català | Vanitatis

Encara que sembla suficient amb això, la parella també va fer construir una casa de convidats que té accés des del jardí o a través d'un preciós túnel de vidre. Dins se situen tres petites suites amb un bany cadascuna. Segons Vanitatis, tant Shakira com Piqué paguen al 50% totes les propietats que adquireixen, així que les despeses del seu nou refugi van a càrrec dels dos.

 

Adivinen a quien le salió el rey en el roscón? Shak

Una foto publicada por Shakira (@shakira) el

Una foto de Shakira mostra una petita part de l'interior de la casa


Comentaris

envia el comentari