ÚLTIMA HORA

🚄 Una avaria entre Sants i Plaça Catalunya provoca retards a les línies R1, R3 i R4

Shakira publica la foto d'un moment quotidià amb Piqué en una gasolinera

El futbolista segueix a l'ull de l'huracà, ara per la seva recent i polèmica entrevista al programa 'La Resistencia' de Broncano

Shakira i Piqué
Shakira ha publicat una foto abraçada a Piqué a l'autorentat de cotxes d'una gasolinera  | Instagram

Gerard Piqué aclapara portades de mitjans sense fre, per les polèmiques declaracions i titulars que regala a la premsa i, de rebot, per les imatges de la seva vida més íntima i quotidiana que el futbolista i la seva dona, Shakira, publiquen contínuament a Instagram.

Aquesta vegada la cantant ha volgut deixar constància que també viuen el típic moment d'espera en una gasolinera mentre la màquina d'autorentat fa neteja del cotxe, amb una imatge en parella i amb molt d'amor, sota el títol 'mimos a l'autorentat'. La foto, en la qual apareixen Piqué i Shakira abraçats i amb 'look' informal i vambes del model 'off-white' de Nike a conjunt, arriba a acumular més d'un milió de 'likes' i més de 3.000 comentaris a Instagram en poc temps. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Car wash cuddles! Shak

Una publicación compartida de Shakira (@shakira) el

El rellotge de luxe que lluïa Piqué en l'entrevista a 'La Resistencia' 

L’aparició de Gerard Piqué a ‘La Resistencia’, de Movistar+ va anar acompanyada de molta polèmica. Des de l’inici va ser un convidat diferent, doncs el propi jugador es va ‘auto-convidar’ al programa a través de les xarxes socials. En cap cas anava a promocionar res, sinó únicament a divertir-se, fer bromes i evidentment parlar de diners. Però, si alguna cosa destaca del programa de David Broncano, és que sempre pregunta pel patrimoni dels convidats. I amb el futbolista no podia ser d'altra manera.

Piqué no es va tallar un pèl parlant de diners, va comparar el que guanyava a l’any amb els diners que té l’espanyol com a pressupost anual. En tot moment, el central de Barça es va mostrar relaxat, bromista i molt irònic. Però no era necessari que digués la xifra extracte que cobrava, només feia falta veure el seu rellotge, el qual surt en primer pla en una fotografia que es va fer amb David Broncano.


Comentaris

envia el comentari