El sincer missatge que s'ha trobat un infermer al seu cotxe

La nota ha tingut una gran repercussió a les xarxes socials

Imatge d'un infermer amb el seu telèfon mòbil
La fotografia ha tingut una gran repercussió | UNSPLASH

Aparcar el cotxe no és una tasca senzilla i més encara sinó es té la suficient experiència conduint. Si a això li afegim columnes, llocs estrets i altres obstacles, estacionar pot suposar una acció força complicada. Així ho ha compartit a les seves xarxes socials l'Álvaro, un infermer que va trobar una nota molt peculiar al seu cotxe quan va sortir de treballar.

El treballador ha publicat al seu compte de Twitter una fotografia del paper que va trobar al vehicle, en la que es pot llegir el següent missatge: Sento haver-me quedat tan enganxada. No sé aparcar millor». Acompanyant aquestes paraules, la persona que va deixar el paper també va afegir una cara trista.

Davant d'això, l'infermer ha volgut contestar-li, restant importància als fets ocorreguts. «Per qui m'hagi deixat això a l'aparcament de l'hospital: tranquil jo porto 5 anys de carnet i de vegades aparco com un clown».

La fotografia ha tingut una gran repercussió

La piulada va ser publicada el passat dilluns 24 d'agost i ja compta amb més de 42 mil m'agrada i més de 4,7 mil retuits. A més, ha servit perquè molts usuaris de la xarxa social expliquin històries similars.

Per un altre costat, el missatge que va deixar la persona que va aparcar al costat de l'infermer també ha estat ovacionat per la valentia que va tenir per escriure la nota. «Doncs a mi em sembla digne d'admiració que demani disculpes, quan a mi m'han fet cops a la porta i s'han fugat. Més conductors així si us plau».


Comentaris

envia el comentari