Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge de la pianista i compositora barcelonina Sira Hernández

Sira Hernández porta la seva versió de la 'Divina Comèdia' a l'Auditori Josep Carreras

La compositora i pianista actua aquest divendres a l'equipament cultural vila-secà

La programació de la temporada 2022-2023 de l'Auditori Josep Carreras de Vila-seca continua aquest divendres —a les 20 hores— amb l'actuació de Sira Fernández, que porta a l'escenari 'Tres Impressions sobre la Divina Comèdia'. Les entrades per al concert, al preu de 15 euros, es poden adquirir a través del web www.auditorijosepcarreras.cat o des d'una hora abans de l'inici al vestíbul de l'Auditori.

Aquesta serà la tercera cita de la temporada, que va arrencar el passat 29 de setembre amb la Gala Benèfica i que el passat 21 d'octubre va permetre gaudir del pianista Ivo Pogorelich. Cal recordar que la nova programació de l'Auditori Josep Carreras compta amb 36 propostes, que es podran gaudir fins al 9 de juny de 2023.

Arriba a Vila-seca una de les compositores i pianistes més prestigioses del país

Aquest divendres Sira Hernández presentarà a l'Auditori Josep Carreras de Vila-seca el seu disc 'Tres Impressions sobre la Divina Comèdia', enregistrat recentment a l'equipament cultural vila-secà. Sira Hernández, deixebla d’Alícia de Larrocha, Manuel Oltra o Felice Quaranta, estpa considerada com una de les compositores i pianistes més prestigioses del país.

Sobre l'escenari de l'Auditori Josep Carreras, Sira Hernández oferirà una meravellosa obra musical en què música i literatura es donen la mà. En aquesta obra, l'artista, que fa de creadora i intèrpret, s'inspira en la gran obra de la literatura universal escrita per Dante Alighieri, de qui l'any passat es va commemorar el 700 aniversari de la seva mort.

Per celebrar l'efemèride, l'artista barcelonina va crear una obra per a piano, en què mostra la petjada que la lectura de l'obra de Dante va deixar en ella. 

Una programació llarga, abundant i variada

La presidenta de la Fundació Auditori Josep Carreras, Àngels Poblet, explicava que es tracta d’una programació «llarga i abundant, amb varietat d’estils, que comptarà amb la presència de tots aquells artistes que sempre ens acompanyen de forma continuada, ja que es tracta d’un any especial, durant el qual celebrem els 20 anys de l’Auditori».

La programació completa es pot consultar en el següent enllaç. En aquest sentit, la majoria de les entrades dels espectacles es poden comprar al preu de 15 euros, mentre que hi ha fins a nou actuacions que tenen entrada gratuïta, sigui lliure o sigui amb invitació.