Sito Pons

Sito Pons entra a la llista de morosos d'Hisenda per primera vegada

L'excampió mundial de motociclisme compta amb un deute d'1,95 milions d'euros, i passa a formar part d'aquest registre de l'Agència Tributària que recull els noms de tots els qui deuen més d'un milió d'euros

Sito Pons forma part de la llista de morosos que Hisenda ha elaborat enguany i que guarda relació amb les dades del 2018. L'excampió mundial de motociclisme, que en realitat s'anomena Alfonso Pons Ezquerra, ha irromput per primera vegada en aquest registre de l'Agència Tributària  on es recullen els noms de tots aquells que deuen més d'un milió d'euros amb l'administració. En aquest cas concret, l'informe fa patent que Pons té un deute que actualment ascendeix fins als 1,95 milions d'euros.

El Club Basquet Girona SAD, destacat de la llista catalana

Amb tot, Sito Pons no és l'únic català sobre el qual pesa aquesta obligació, i són diverses les entitats que també apareixen en la llista de morosos. És el cas, per exemple, de Laurenfilm —amb un deute de 7,6 milions d'euros—; Francisco Miró SA —amb 6,2 milions—; Sanahuja Escofet —16,1 milions— Ros Roca Indoox —2,1 milions— o Pujol Muntalà —2 milions—.

Però la xifra més elevada és la de Proservice TGN, una empresa de Torredembarra  que deu 50 milions a Hisenda. També són destacables les obligacions del  Club Basquet Girona SAD,  amb un deute que ascendeix fins als 10 milions d'euros.

Dani Alves cau de l'informe després de tres anys

La llista també ha permès posar en coneixement de tothom la identitat de les persones que l'any passat formaven part de l'informe però que actualment ja no hi són. No obstant això, aquest fet no significa que ja no deguin diners, sinó que el seu deute amb el fisc ja no supera el milió d'euros.

Dani Alves
Dani Alves cau de l'informe després de tres anys consecutius | CatalunyaDiari.cat

 

En aquest sentit, trobem l'exblaugrana Dani Alves, que hi va aparèixer durant tres anys consecutius, i que l'any passat devia un total de 2,6 milions d'euros a Hisenda. També s'uneixen al brasiler el cantant Miguel Bosé i el col·laborador de 'Sálvame' Kiko Matamoros.

Agapito García és qui deu més diners a Hisenda

D'altra banda, també hi ha personalitats cèlebres de l'esfera espanyola que reapareixen a l'informe, i amb una quantitat de diners similar a la de l'any anterior. L'exvicepresident del govern i expresident de Bankia Rodrigo Rato; la presentadora i actriu Patricia Conde; l'expresident del Reial Madrid Lorenzo Sanz i l'advocat José Emilio Rodríguez Menéndez.

Quant a la persona física que acumula una xifra de deute més gran i que, per tant, encapçala la llista, aquesta torna a ser la mateixa que l'any passat. Així les coses, l'empresari Agapito García Sánchez compta amb un deute de 15,95 milions d'euros, xifra una mica inferior a la de l'any passat, que ascendia fins als 16,9 milions.

Amb tot, pots consultar la llista completa de morosos a continuació:

  

Listado de morosos de Hacienda by on Scribd

També et pot interessar...

  • Carmen Machi, condemnada per la justícia a pagar 80.000 euros a Hisenda.

  • Proservice TGNA, l'empresa de Torredembarra que deu 50 MEUR a Hisenda.