Soraya Sáenz de Santamaría, nou fitxatge del bufet d'advocats català Cuatrecasas

L'exvicepresidenta s'incorpora com a sòcia i formarà part del Consell d'Administració del gabinet

Soraya Sáenz de Santamaría és també advocada de l'Estat   | CatalunyaDiari.cat

Nova incorporació al famós gabinet d'advocats català Cuatrecasas. Una de les cares més conegudes del país formarà part del despatx com a sòcia membre del seu Consell d'Administració, segons ha confirmat aquest dilluns la companyia. L'escollida és Soraya Sáenz de Santamaría, exvicepresidenta del govern espanyol.

Llicenciada en Dret, Sáenz de Santamaría es posa en marxa immediatament i desenvoluparà aquest dilluns la pràctica de 'Corporate Governance i Compliance' de l'empresa. Treballarà a l’àrea de mercantil i liderarà el govern corporatiu i la gestió de riscos. 

L’exvicepresidenta, que és advocada de l’Estat, va ser nomenada membre del Consell d’Estat pel govern de Pedro Sánchez, per quatre anys, l’octubre del 2018, i segons Cuatrecasas s’integra a l’empresa «després de complir amb tots els tràmits exigits per la normativa aplicable als alts càrrecs i al personal al servei de les administracions».

Encantada amb la seva nova tasca

Sáenz de Santamaría havia abandonat l’escena pública després de perdre les primàries del PP davant Pablo Casado el juliol de l’any passat. La seva última aparició va ser precisament fa fues setmanes, quan va testificar en el judici del Tribunal Suprem contra els líders independentistes i va reforçar les tesis de la Fiscalia per condemnar per rebel·lió els encausats.

  

  

Segons la nota del bufet d’advocats, Sáenz de Santamaría ha assegurat que «els advocats de vocació tenim la fortuna de poder servir la societat i l’Estat de dret en diversos àmbits». «Estic encantada de tornar a exercir l’advocacia i de fer-ho juntament amb el magnífic equip de professionals de Cuatrecasas, de qui espero seguir aprenent en els pròxims anys», afegia.

 

  

Els nous socis de Sáenz de Santamaría

Cuatrecasas
Emilio Cuatrecasas va ser condemnat l'any 2015 per evadir més de 3 milions d'euros   | CatalunyaDiari.cat

 

El president executiu de Cuatrecasas, Rafael Fontana, ha destacat que Santamaría és «una advocada excepcional» que «ha demostrat al llarg de la seva carrera professional la seva vàlua i grans dots de gestió». «Els socis de la firma estem molt contents que hagi decidit renovar el seu compromís amb l’advocacia i que ho faci a Cuatrecasas», ha dit.

  

  

Emilio Cuatrecasas va ser condemnat l'any 2015 a dos anys de presó i a 1,5 milions d'euros de multa per frau fiscal, per evadir més de 3 milions d'euros, Cuatrecasas va posar a nom d'una empresa habitatges familiars, cotxes i un vaixell. L'advocat va evitar la presó arribant a un acord amb la fiscalia i l'advocacia de l'Estat.


Comentaris

envia el comentari