SOREA crea un nou portal de divulgació i conscienciació sobre l'aigua

Mitjançant el nou espai web, la companyia posa tots els seus coneixements i experiència al servei de la comunitat

SOREA crea un nou portal de divulgació i conscienciació sobre l'aigua
Imatge del portal web que ha posat en marxa SOREA | cedida
 

La companyia gestora del cicle integral de l'aigua, SOREA, després de les seves cinc dècades d'experiència en el sector de l'aigua i de compromís amb la societat i les persones, ha creat un nou portal web divulgatiu amb àmplia informació, útil i didàctica sobre l'aigua que consumim a casa. Aquest nou portal pretén ser un espai de conscienciació i educació sobre l'aigua i el medi ambient on es poden trobar des de consells per fer un ús responsable de l’aigua, a iniciatives per cuidar l’entorn i recursos pedagògics per a docents i centres educatius.

Articles d'experts i materials interactius per als més petits

El lloc web també conté un blog que acollirà articles d’actualitat sobre el recurs hídric, el medi ambient, la biodiversitat i el desenvolupament sostenible. Aquests articles, que aniran a càrrec d’experts del sector, tenen l’objectiu d’apropar diferents aspectes relacionats amb la sostenibilitat mediambiental i social als usuaris perquè puguin aprofundir els seus coneixements sobre aquestes matèries.

A més, també tenen un apartat dedicat als més petits on es troben continguts per formar els escolars en matèria d'aigua i de responsabilitat mediambiental de manera didàctica i divertida. Els materials són interactius i també n’hi ha d’específics per a l’ús dins les aules. Per exemple, el cicle natural de l’aigua s’ensenya a través d’una animació interactiva o es faciliten les instruccions necessàries perquè els professors puguin abordar el tema mitjançant un experiment a classe.

SOREA segeuix apostant per la divulgació i conscienciació mediambiental

Aquesta iniciativa és un nou pas de la companyia en la seva aposta per la formació i divulgació sobre l’aigua i la responsabilitat mediambiental, aposta que es va iniciar ja fa temps amb el llançament del programa educatiu Aqualogia. Aquest projecte busca apropar el coneixement dels cicles natural i urbà de l’aigua als escolars amb jocs interactius portats a terme per educadors especialitzats en el tema. En matèria educativa, SOREA també ofereix 'Tallers de l’aigua' als municipis on opera i anima el públic més jove a realitzar activitats participatives i divertides per descobrir els secrets de l’aigua i la importància de consumir-la amb responsabilitat.

El portal neix amb la missió de generar un impacte positiu en tots aquells llocs del territori on està present SOREA a través d’un conjunt d’iniciatives relacionades amb l’educació, la conscienciació mediambiental i el compromís amb la societat. Personalitats com el jugador de bàsquet Ricky Rubio s’han sumat a iniciatives del nou portal com l’Operació Blau per animar la població a posar-se en forma mentre ajuda a recollir residus de les platges. L’objectiu de la companyia és el de generar consciència mitjançant accions puntuals i concretes, que sumades i unides a les accions de la comunitat poden arribar a generar canvis de més gran impacte.


Comentaris

envia el comentari