Sorea farà una donació a l'assaig clínic #JoEmCorono per cada usuari que es passi a la factura digital

Es donarà un euro a la lluita contra el coronavirus, a través d'una nova campanya que dona suport a la investigació

Imatge d'arxiu d'una aixeta
Passar-te a la factura digital d'aigua pot ajudar a lluitar contra el coronavirus | Pexels

La companyia encarregada de gestionar els serveis relacionats amb el cicle integral de l'aigua a Catalunya, ha llançat una nova campanya que contribueix en la lluita contra el coronavirus, a través de la qual donarà un euro a l’assaig clínic #JoEmCorono per cada usuari que es passi a la factura digital. Una vegada més, Sorea fomenta la conscienciació ambiental i mostra el seu compromís amb la investigació.

Aproximadament un milió de famílies de Catalunya encara no s'han passat a la facturació digital i segueixen rebent la factura de l'aigua en paper, sigui amb Sorea o amb alguna de les seves filials. Així doncs, la companyia anima als usuaris a fer el pas a la correspondència digital -sense cap cost per a aquests-, aprofitant aquesta iniciativa per una bona causa. La campanya porta per nom: 'Un gest per lluitar contra la Covid-19'. Sorea farà el donatiu corresponent a l’assaig clínic encapçalat per l'equip de metges i investigadors de la Fundació Lluita contra la Sida, IrsiCaixa i l'Hospital Universitari Germans Trias i Pujol.

Col·laboració ciutadana a un clic per lluitar contra el coronavirus i per un món més sostenible

A més de contribuir a la lluita contra el coronavirus, aquesta campanya té com a objectiu conscienciar sobre el malbaratament de paper i la generació de residus, la qual cosa té un impacte directe en la sostenibilitat del planeta. Així es vol promoure la col·laboració ciutadana amb una iniciativa a la qual ja s’han sumat milers d’usuaris domèstics i empreses. 

Per tal de facilitar el tràmit als seus usuaris, així com una comunicació més efectiva i immediata, Sorea ha redissenyat el lloc web holafacturadigital.com, des d’on es pot omplir un senzill formulari. Amb la factura digital, l’usuari podrà rebre les factures i la seva correspondència al seu correu electrònic.

Imatge d'un home utilitzant un ordinador
La factura digital és una forma sostenible i de reduir la petjada del carboni | Pixabay

Les companyies filials i participades de Sorea -Comaigua, Aigües de Cervera i la Segarra, Gestaigua, Aigües de Sant Vicenç dels Horts, Aigües de Sant Pere de Ribes, Aigües Colomenques, Aigües de Palamós, Aigua de Rigat i Anaigua- també s’han adherit a la campanya que encapçala el Grup Agbar. 

Un cas d'èxit que es repeteix

No és la primera vegada que es porta a terme una acció similar i és que l’any passat Sorea i les seves filials van signar un conveni de col·laboració amb Creu Roja en virtut del qual ambdues companyies destinaven un euro al Programa de Pobresa Energètica de l’organització humanitària per cada usuari que sol·licités rebre la seva factura de forma digital. La campanya es va tancar el passat 29 de febrer amb 35.200 altes a la factura digital, fet que va representar la donació de 35.200 € a la Creu Roja. 


Comentaris

envia el comentari