Danae Boronat, nova presentadora del 'Zona Franca' de TV3

Sorpresa per la decisió de TV3 amb el 'Zona Franca' el dia de la seva reestrena

Aquest dilluns s'ha reestrenat el 'Zona Franca' amb Danae Boronat

Tot i que semblava en un primer moment que ja no veuríem el retorn del 'Zona Franca', aquest dilluns ha tornat a la graella de TV3 de la mà de Danae Boronat.

I és que després de la polèmica generada per l'acomiadament de l'humorista Manel Vidal, que fa fer que el fins ara presentador, Joel Díaz, abandonés el programa —i també guionistes com Modgi o Tomàs Fuentes—, el format s'havia quedat en stand by.

Una aturada d'unes quantes setmanes que ha servit per buscar una substituta al late night, que va estar a punt de ser cancel·lat. Ahir a la nit, la periodista esportiva es va estrenar al capdavant del programa, tot i que amb alguna sorpresa per als espectadors.

Imatge del Zona Franca de TV3.
TV3 reestrena el 'Zona Franca'. | TV3

Torna el 'Zona Franca' amb canvi d'horari inclòs

El late night va tornar... sense ser un late pròpiament dit. I és que la reestrena del programa aquest dilluns es va fer fora del seu horari habitual. El 'Zona Franca' anava aquesta vegada a uns pocs minuts passades les 11 de la nit, quan habitualment s'emetia prop de les 12 de la matinada.

Un avançament de l'hora amb què fins ara funcionava —tot i que sembla que el pròxim dilluns l'espai tornarà al seu horari normal— que ha aconseguit que l'audiència no decebés TV3en la seva nit de reestrena. 

Tot i la polèmica de fa unes quantes setmanes que feia preveure una possible caiguda d'espectadors, sembla han acabat donant suport a la reestrena del 'Zona Franca' amb Danae Boronat. L'espai va reunir 87.000 espectadors i va fer un 6,1% de share.

'Bojos per Molière' es manté

D'altra banda, aquest dilluns també s'ha estrenat el sisè episodi de la nova aposta juvenil de TV3, 'Bojos per Molière'. La sèrie d'Hèctor Lozano va fer un 10,6% de quota —només perdent un 0,1 dècima—, amb 236.000 espectadors.

Tanmateix, aquestes dades no van aconseguir que 'La isla de las tentaciones' de Telecinco aconseguís el lideratge de la nit, amb un 14,1% de share. A la vegada, TV3també va ser superada per 'El Hormiguero' d'Antena 3, que va fer una audiència més discreta en comparació amb el reality de Mediaset.

      Imatge del logotip de WhatsApp     NOVETAT WHATSAPP:Clica aquí per rebre GRATIS totes les notícies de TV3 al WhatsApp!