Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
L'exbisbe de Solsona, Xavier Novell

Sorpresa pel nom que l'exbisbe Xavier Novell ha posat a les seves filles

L'exbisbe de Solsona va ser pare la setmana passada

El nom de l'exbisbe de Solsona, Xavier Novell, encara sona amb força.

Encara no se'ns ha oblidat que, d'un dia per l'altre, sortís a la llum la sonada notícia sobre la renúncia de Novell del bisbat de Solsona per la relació amorosa iniciada amb la psicòloga Sílvia Caballol.

Aquest mes d'agost, el dia 23 més concretament, farà tot just un any de la sorprenent relació sentimental entre el bisbe i la, també, escriptora de novel·les satàniques i eròtiques.

Les acabades de néixer es diuen Coaner i Míriam

A més, la setmana passada vam ser coneixedors que el matrimoni, el qual es va casar fa relativament poc al jutjat de pau de Súria, ha sigut pare de dues nenes bessones. Segons va informar 'Regió 7', les petites es diuen Míriam i Coaner, nom que ha sorprès a tothom.

A més, el mitjà manresà, va explicar que el nom de Coaner és en honor de l'església i la marededeu de Coaner. El poble situat dins del municipi de Sant Mateu de Bages.

Aquest, es troba a la vall del torrent de Coaner, d'on treu el seu nom.

La parella es va casar fa uns mesos

Novell i Caballol es van casar el 22 de novembre a Súria, fet que va provocar que l'home quedés totalment suspès com a bisbe.

Ja havia estat destituït pel Vaticà en el moment que es va fer pública la relació amorosa entre la parella, però a partir del matrimoni civil Novell va quedar anul·lat per exercir qualsevol activitat eclesiàstica.

Francesc Conesa, nou bisbe de Solsona

Francesc Conesa i Ferrer ja és el nou bisbe de Solsona després de prendre possessió del càrrec en una cerimònia el dissabte 12 de març a la catedral de Solsona. 

«Vinc carregat d'il·lusió a prosseguir l'anunci de Jesucrist i vinc a acompanyar la vostra fe i a posar-me al vostre costat per caminar junts», va assegurar Conesa en la seva homilia. 

«I també vinc en actitud de servei, ja que no desitjo altra cosa que ser servidor de la vostra alegria i proclamar cada dia la bona nova», va prosseguir. 

A més, va voler llançar un missatge de «reconciliació i de pau» en plena guerra a Ucraïna.