El sorteig de l'Euromillones deixa un milió d'euros a Catalunya

El premi ha estat guanyat dins l'apartat 'El Millón' dins el sorteig europeu

Imatge amb diversos bitllets i monedes d'euro
El sorteig de l'Euromillones deixa un milió d'euros a Catalunya | Pixabay

La vida ha somrigut a un afortunat a les Terres de l'Ebre. Una butlleta de l'Euromillones ha estat validada amb un milió d'euros al municipi d'Amposta, gràcies al sorteig d'El Millón' que es fa a dins del sorteig a nivell europeu.

El sorteig de l'Euromillones d'aquest dimarts, 17 de novembre, no ha registrat cap butlleta guanyadora amb els números 16, 19, 25, 30 i 44 i les estrelles 2 i 6, obtenint una recaptació de 46.727.909,80 euros. D'aquests diners, s'han destinat a premis 4.887.469, 40 euros.

El sorteig de l'Euromillones el pròxim divendres, 20 de novembre, tindrà un pot de 130 milions d'euros entre tots els participants del sorteig a nivell europeu.

Premi milionari a Amposta

El sorteig de l'Euromillones té un apartat que es diu 'El Millón' que, com diu el mateix nom, se sorteja un milió d'euros entre els participants. En aquest apartat del mateix sorteig, una persona ha validat una participació en el despatx receptor número 75.105, situat a l'avinguda Catalunya número 11 d'Amposta. Amb el codi GTM01347, la butlleta guanyadora ha fet embutxacar-se a l'afortunat la quantitat d'1.000.000 euros.

Diversos encertants de tercera categoria

Tot i no haver-hi encertants de la primera categoria, a Espanya s'han registrat tres butlletes d'encertants de la tercera categoria del premi de l'Euromillones, mentre que a la resta d'Europa n'hi ha hagut 4.. Aquests, que han encertat cinc números del sorteig, han obtingut un premi de 35.630 euros, segons informa Loterías y Apuestas del Estado. 

Els participants de l'Euromillones provenen d'Àustria, Bèlgica, Espanya, França, Irlanda, Luxemburg, Portugal, Regne Unit i Suïssa. La loteria europea, el primer sorteig de la qual es va celebrar el divendres 13 de febrer de 2004 a París, se celebra cada dimarts i cada divendres en la capital francesa. El preu dels bitllets de loteria per a cada sorteig d'Euromillones és de dos euros a Espanya. Els premis, a part del pot, són fixats d'acord amb la participació per país.


Comentaris

envia el comentari