El primer sorteig d'Euromillones després de l'estat d'alarma deixa un milió d'euros a Granada

El joc també ha premiat amb 433.000 euros una butlleta segellada en un poble gallec

Butlleta del sorteig Euromillones
Aquest dimarts es va celebrar el primer sorteig d'Euromillones. | Pixabay

El primer sorteig de l'Euromillones després del decret de l'estat d'alarma ha deixat un milió d'euros a Granada i gairebé mig milió d'euros a la localitat gallega de Tui. Segons ha informat Loterías y Apuestas del Estado, el sorteig d''El millón' ha recaigut en una butlleta segellada en un despatx de loteries de la ciutat de Granada.

Aquest joc especial d''El Millón', que només es realitza a Espanya, posa en joc un milió d'euros en cada sorteig d'Euromillones per als participants que segellen les seves butlletes en territori espanyol, que reben un codi aleatori. 

D'altra banda, no hi ha hagut cap encertant de primera categoria, cinc encerts més les dues estrelles, però sí que hi ha hagut una butlleta amb un premi de segona categoria, segellada a Tui (Pontevedra), que ha atorgat al guanyador un premi de 433.824 euros. En aquest primer sorteig, la combinació guanyadora ha estat formada pels números 5, 25, 32, 37 i 43, amb el 6 i el 7 com a estrelles.

Demà, es reprèn la Primitiva

Després de la tornada de l'Euromillones aquest dimarts a la nit, dijous serà el torn de la Primitiva, que celebrà el seu primer sorteig des del decret de l'estat d'alarma. Loterías y Apuestas del Estado posa en joc 3,1 milions d'euros de pot en aquest sorteig.

La pròxima setmana serà el torn de la Bonoloto, que tornarà el pròxim dilluns 25 de maig, mentre que el Gordo de la Primitiva celebrarà el seu primer sorteig el diumenge 31 de maig. Per aquells a qui agrada la Loteria Nacional hauran d'esperar fins a l'11 de juny per tornar a jugar-hi.


Comentaris

envia el comentari