El sorteig de 'La Grossa de Cap d'Any' reparteix 34 milions d'euros

Lluís Marquina i Candela Figueras són els presentadors del sorteig d'enguany

'La Grossa de Cap d'Any' reparteix avui una barbaritat de diners
'La Grossa de Cap d'Any' reparteix avui una barbaritat de diners | Cedida

 

'La Grossa de Cap d'Any' retorna per cinquena vegada a Catalunya, aquest diumenge 31 de desembre, per repartir fins a 34 milions d'euros en un total de cinc sortejos que premien als propietaris dels números afortunats. El sorteig ja s'ha consolidat com la loteria de nadal catalana i des dels seus inicis ha aportat alegria i felicitat als seus guanyadors.

Els presentadors i 'padrins' d'enguany

Lluís Marquina i Candela Figueras seran els encarregats de presentar el sorteig d'aquest 2017. Ambdós són presentadors a la cadena pública catalana TV3. A més, hi haurà quatre reconegudes persones catalogades com els 'padrins', els quals estan molt vinculats amb la cultura i l'esport, que s'encarregaran de donar a conèixer tots els premis, excepte el primer, actuant com a mans innocents.

Els presentadors Lluís Marquina i Candela Figueras junt amb la Grossa
Els presentadors Lluís Marquina i Candela Figueras junt amb la Grossa | Cedida

 

Els motius econòmics que la van fer sorgir

Aquest sorteig de cap d'any va sorgir amb l'objectiu de confrontar la davallada que s'havia notat en les vendes de la Loteria de Catalunya. A més, tenint en compte la gran participació catalana en 'El Gordo' i 'El Niño', van arrencar 'La Grossa de Cap D'any' amb l'esperança d'assolir l'èxit de vendes que aconseguien els altres sortejos.

Un total de 5 premis

Al llarg del sorteig s'atorgaran cinc premis, el més gran de tots és el primer, el qual reparteix 100.000 € per bitllet; el segueix el segon proporcionant 32.500 €; un tercer equivalent a 15.000 €; i el quart i el cinquè que aporten 5.000 € i 2.500 €, respectivament. Tot això tan sols per la compra d'un bitllet que costa 5 €.

Més possibilitats de guanyar que al 'Gordo'

Com que la participació en el sorteig de 'La Grossa' és més escassa que la del 'Gordo', els qui s'endinsen en aquest joc de la sort, celebrat l'últim dia de l'any, tenen més possibilitats de guanyar que s'hi compren un número del Sorteig Extraordinari de la Loteria de Nadal.

Millores en el procés de venda

Una de les novetats d'enguany és que s'ha ampliat la xarxa de distribució dels bitllets de 'La Grossa de Cap d'Any'. Entre els que s'han afegit a la llista de punts de venda, trobem supermercats com el Bonpreu, el Carrefour i el Caprabo. A banda d'aquests establiments, també disposen de 'La Grossa' els punts de venda habituals, com estancs, quioscos, bars i llibreries.

A més, en aquesta edició del sorteig, s'ha pogut comptar amb terminals als punts de distribució que facilitaven la disponibilitat de qualsevol número en el precís instant en què algú el sol·licitava.

El moment de cobrar el premi

Els afortunats disposen de 90 dies per cobrar el seu premi i, passat el termini indicat, no es podrà rebre cap quantitat monetària. Per fer-ho, cal presentar el bitllet original a les oficines de Caixabank o a la seu de la Loteria de Catalunya.

Si el premi és inferior o igual a 120 €, els diners es podran recollir als punts de venda habituals o als supermercats que formen part dels punts de distribució de 'La Grossa de Cap d'Any'.


Comentaris

envia el comentari