Interior dels Sortidors del Parlament

Els Sortidors del Parlament, un local que no et deixarà indiferent

Els Sortidors del Parlament és una bodega del barri de San Antoni amb una gran varietat de tapes i vins

Si et trobes al barri de Sant Antoni, situat a l'Eixample de Barcelona, i vols una recomanació sobre un lloc de qualitat on menjar, queda't fins al final d'aquest article perquè et portem el millor que podràs trobar.

En els últims temps els bars de tapes s'han fet molt populars a Espanya, ja que aquestes són ràpides de fer, són lleugeres i et permeten menjar una gran varietat d'aliments en poques racions. A més a més, aquest tipus de negoci és molt rendible per als propietaris, pel fet que, tot i que cada tapa no té un preu elevat, normalment els clients en demanen vàries, el qual permet obtenir beneficis. Tot això ha provocat que el nombre de bars de tapes s'hagi multiplicat en els últims anys. Un d'ells és la Bodega Els Sortidors del Parlament.

Aquesta bodega, situada al barri de Sant Antoni compta amb una gran varietat de tapes, vins i un local d'estil rústic perfectament dissenyat que no deixa indiferent a ningú.

Aquest local és perfecte, per exemple, per aquells que volen fer un vermut o un pica-pica, pels que gaudeixen d'una bona copa de vi, ja que la carta disposa d'una variada selecció de vins locals internacionals, i òbviament, pels que volen gaudir de les millors tapes a un bon preu, perquè el menú disposa d'algunes de les més clàssiques com anxoves, formatges o llonganissa. No obstant això, també hi podem trobar tapes més originals com la truita d'ous de guatlla amb aroma de tòfona negra o la sardina fumada amb escalivada.

Respecte a l'horari d'obertura, podeu trobar els Sortidors del Parlament obert dilluns, dimecres, dijous i divendres des de les 18:00 fins a les 24:00 i dissabte i diumenge des de la 13:00 fins a les 24:00. Dimarts no estan oberts. Cal tenir en compte també que entre el 13 i el 26 d'agost, tots dos inclosos, l'establiment es troba tancat a causa de les vacances del personal.

Si tenies pensat atansar-t'hi sol o sola, has de saber que només accepten reserves a partir de 2 persones. Per altra banda, el màxim de persones que poden reservar com a grup és 16.

Per acabar, es recomana reservar amb antelació per no trobar-te amb problemes d'aforament. Per a fer-ho pots contactar amb ells mitjançant aquest telèfon: (+34) 93-441-16-02.