Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Repsol

Sous de més de 2.000 €: Repsol ofereix 42 llocs de treball per tot Espanya

Aquesta nova oferta de feina és una de les més interessants de la companyia

Algunes empreses han aparegut aquest any a les notícies de forma continuada. És el cas, per exemple, de les estacions de servei. Des de la pujada en els preus de la benzina i el dièsel, són molts els clients que estan atents davant de qualsevol novetat.

A això, a més, cal sumar-hi l'afany del Govern per intentar rebaixar els alts preus afegint descomptes exclusius com mai abans vistos. A estacions com Repsol, a més, s'uneixen altres ofertes per als seus clients.

A més de per aquests descomptes, l'empresa també ha destacat per un anunci que pot interessar a molts. Repsol, ha tret a la llum diverses ofertes de feina, 42 en total els sous de les quals arriben a superar els 2.000 euros.

Repsol vol ampliar la plantilla: ofertes de feina molt bones

Actualment, Repsol té a la seva plantilla més de 27.000 empleats. Tot i això, sembla que no són suficients a causa de la gran càrrega de treball. Per aquest motiu, ha tret noves ofertes que poden resultar molt interessants.

Imatge d'una gasolinera Repsol.
Des de Repsol ofereixen un total de 42 nous llocs de treball | EP

En concret, la companyia ja ha anunciat 42 noves ofertes de feina. Els nous treballadors es podran incorporar al campus ubicat a Madrid, així com a les plantes químiques i refineries de l'empresa, com la de Puertollano, a Ciudad Real.

Aquest és el perfil que busquen des de la companyia

Pel que fa al perfil que es busca des de Repsol per cobrir aquestes noves places, la majoria estan orientades a persones que tinguin estudis universitaris. Tot i això, també n'hi ha algunes per a aquells que tinguin un títol de formació professional.

D'altra banda, hi ha ni més ni menys que 100 places de beca orientades a aquells que encara no tinguen experiència. Això no obstant, un dels requisits és estar estudiant o tenir un grau universitari ja finalitzat.

Aquests són els llocs de treball oferts per Repsol

Alguns dels llocs de treball que estan oferint Repsol són molt interessants. Aquí et deixem alguns dels més destacats, però també pots fer una ullada a la secció d'ocupació dins de la web oficial de la companyia.

1. Tècnic de manteniment en pràctiques

És una oferta per a Madrid i, per accedir-hi, cal comptar amb un títol en Enginyeria Industrial o Química. També cal tenir nivell B2 d'anglès, encara que no cal tenir experiència prèvia.

2. Enginyer de Processos

Per accedir a aquesta oferta cal tenir títol d'Enginyeria Química, així com una experiència d'un mínim de 8 anys en el tractament de residus i en simulació. A més, cal tenir disponibilitat geogràfica, interpretar documents d'enginyeria i tenir un nivell C1 d'anglès.

Primer pla d'unes mangueres d'una gasolinera.
Per a alguns llocs no cal tenir experiència | Getty Images

3. Supervisor Mecànic

Aquesta és una oferta de feina per a la fàbrica de Puertollano, a Ciudad Real. Per accedir-hi, cal comptar amb un FPII o Grau Superior en Especialitat Mecànica i Enginyers Tècnics. Així mateix cal tenir una experiència d'un mínim de 5 anys.

4. Analista sènior de perforació i terminació de SCM

Aquesta oferta és per treballar a Madrid i un dels requisits és tenir formació a Enginyeria, ADE o qualsevol altre equivalent. A més, també cal comptar amb una gran comprensió i maneig del paquet Office.

5. Operador planta química

Es tracta d'una oferta per incorporar-se a la planta química de Monzón, a Osca. Els requisits són comptar amb un Cicle Formatiu de Grau Mitjà, així com una experiència d'un mínim de 3 anys. També cal tenir carnet B de conduir.

6. Analista riscos financers

És una oferta per treballar a Madrid i cal comptar amb un títol superior d'enginyeria o d'ADE en la seva especialitat financera. També cal conèixer els productes i metodologia, i comptar amb experiència a l'àrea. D'altra banda, s'exigirà tenir un nivell d'anglès d'almenys B2.

Home comptant bitllets
En alguns casos, el sou supera els 2.000 euros | GETTY IMAGES

7. Beques

Hi ha, al seu torn, 100 llocs de becaris per treballar a Repsol a Madrid. En aquest cas, cal comptar amb un grau universitari, encara que no cal experiència. Sí que cal, però, tenir un alt nivell d'anglès.