Un gironí s'emporta el 'Sueldazo' de l'ONCE gràcies a un cupó comprat a Cuenca

L'afortunat va adquirir un cupó especial de forma virtual, coincidint amb el desè aniversari del portal de vendes en línia de l'ONCE

L'ONCE sorteja tots els dissabtes i diumenges el 'Sueldazo' del Cap de Setmana | Arxiu

Aquest cap de setmana la sort ha arribat fins a les terres gironines de forma totalment inesperada, ja que un veí de Girona s'ha emportat un ‘Sueldazo’ de l’ONCE. Amb aquest premi, l'afortunat gironí guanyarà un total de 2.000 euros al mes durant els pròxims deu anys. Segons explica el 'Diari de Girona', l’home va comprar el cupó de Cap de Setmana amb el seu mòbil, a través del web de l’ONCE, per al sorteig del dissabte 26 de gener.

JuegosONCE compleix deu anys

La pàgina web oficial de jocs de loteria de l’ONCE, JuegosONCE, està de celebració perquè recentment ha complert el seu desè aniversari. El portal ha aconseguit una xifra rècord de vendes des de dispositius mòbils perquè, a través d’ells, s’han registrat més del 60% de totes les vendes que es realitzen de cupons. El cupó de dissabte 26 de gener, que va guanyar el veí gironí, estava dedicat al II Certamen de Salvacañete (Cuenca).

Els premis que sorteja l'ONCE cada cap de setmana

El ‘Sueldazo’ del Cap de Setmana de l’ONCE ofereix, tots els dissabtes i diumenges, un premi principal a les cinc xifres i sèrie de 300.000 euros. A més de 5.000 euros al mes durant 20 anys consecutius a un sol cupó del número i sèrie premiats en la primera extracció.

També se sortegen premis de 2.000 euros al mes durant 10 anys consecutius, als quatre cupons dels nombres i sèrie premiats en alguna de les extraccions de la segona a la cinquena. Finalment l’ONCE rifa 54 premis de 20.000 euros a les cinc xifres del número premiat a la primera extracció i premis de 400, 200, 30, 4 i 2 euros.

Cupó 'Sueldazo' ONCE
El 'Sueldazo' de Cap de Setmana de l'ONCE ofereix un premi principal de 300.000 euros  | EFE

Com obtenir el cupó

Els més de 20.000 agents que integren la xarxa de vendes de l’ONCE són els encarregats de comercialitzar els seus cupons i productes de joc. Una altra forma d’obtenir el cupó és a través del Terminal Punt de Venda (TPV) on el client pot triar a més el nombre que més li agradi. També es poden adquirir des de la pàgina web oficial www.juegosonce.es, ara també a través de dispositius mòbils, i establiments col·laboradors autoritzats.


Comentaris

envia el comentari