valls

Més de 200 cotxes amb descomptes a la SuperFira Km.0 d'Agost a Valls

Ford i Hyundai impulsen aquesta iniciativa, que es durà a terme del 5 al 10 d'agost

Valls es prepara per donar la benvinguda a la SuperFira Km.0 d'Agost.Des del 5 fins al 10 d'agost, els concessionaris Ford i Hyundai de Valls oferiran descomptes inigualables en els seus vehicles. Així doncs, podreu escollir entre més de 200 cotxes amb uns preus que gaudiran de rebaixes de fins a un 40%. Preus de liquidació a la majoria d'estoc de dues primeres marques!

Una ocasió única per a tots aquells que esteu pensant a renovar el vostre vehicle a un preu espectacularment rebaixat. La SuperFira Km.0 us ofereix una  gran selecció de cotxes nous o de quilòmetre zero amb descomptes especials. Així doncs, si esteu interessats, no dubteu en visitar els concessionaris Ford i Hyundai de Valls  i escollir el vostre. A més, si visiteu l'estand de la Firagost, podreu aconseguir un flyer que us atorgarà descomptes addicionals.

  

Tarraco Center i Augusta Car, concessionaris de Ford i Hyundai,  aposten per exposar més de dos centenars de vehicles en un nou format, el qual respira un ambient de Festa Major, fresc i dinàmic a la ciutat de Valls. Amb motiu d'aquesta celebració, tots aquells que us decidiu a anar a les seves instal·lacions,  estareu convidats a un refresc per a gaudir de la vostra estada!

La SuperFira Km.0 es potencia amb la celebració de la Firagost 2019

Enguany, la Firagost de Valls arriba els dies 6 i 7 d'agost.  Els carrers del centre del municipi s'ompliran de tendals que oferiran opcions molt diverses a tots aquells que decideixin perdre's entre els seus encants. Així doncs, podreu gaudir d'expositors molt diferents, els quals converteixen la Firagost en la fira del camp més popular de Catalunya. Aprofitant una data tan assenyalada en el calendari dels vallencs i vallenques, Ford i Hyundai han decidit oferir un nou espai a tots els interessats: la SuperFira Km.0 d'Agost.