Suport massiu a Gay de Liébana en saber-se que pateix un càncer terminal

L'economista i professor de la UB va confessar que tenia metàstasi, però en cap moment ha deixat de ser optimista tot i el seu pronòstic desfavorable

L'Espanyol ha donat el seu suport a Gay de Liébana en assabentar-se del seu càncer
L'Espanyol ha donat el seu suport a Gay de Liébana en assabentar-se del seu càncer | CatalunyaDiari.cat

Durant la passada XVII Jornada Gresol que va tenir lloc la passada setmana, concretament el dijous 18 d'octubre a la Selva del Camp, l'economista català i professor de la Universitat de Barcelona, José María Gay de Liébana, va confessar que el mes d'abril li van diagnosticar un càncer terminal amb metàstasi. Per aquesta raó ha de passar dos dies «endollat» a l'hospital, cada dues setmanes.

A partir d'aquell moment, i una vagada la notícia del càncer terminal que pateix Gay de Liébana ha arribat a les xarxes socials, el professor d'economia ha rebut molts missatges de suport, tant dels alumnes que algun cop han pogut gaudir de les seves classes, com de personalitats reconegudes. Per exemple, l'Espanyol ha volgut transmetre tot el seu suport a un dels seus seguidors més incondicionals amb un tuit des del compte oficial del club, per dedicar-li la victòria de l'equip contra l'Osca, amb la qual aconseguien col·locar-se en segon lloc aquest diumenge dia 21.

«Em vaig quedar gelat, petrificat quan ho vaig llegir. Va ser una injecció d'energia moral i una entrada massiva d'entusiasme», va comentat el professor sobre el gest del club blanc-i-blau, mentre al·legava: «Estic lluitant contra el càncer, tinc metàstasi. A l'hospital només somiava amb la meva tablet per veure a l'Espanyol. Quan l'Espanyol guanyi la Champions, ja em podré morir». 

L'Espanyol, amb Gay de Liébana

«Avui volem dedicar aquesta gran victòria a un dels nostres, a un perico incondicional: J.M. Gay de Liébana. Va per tu, profe!», d'aquesta manera han començat la seva dedicatòria els de l'Espanyol, «Molts ànims i tot l'afecte del teu Espanyol», finalment li han recordat que «ja ho saps: els pericos mai ens rendim i estem segurs que venceràs».

A l'emotiu missatge per part de l'Espanyol, amb més de 500 retuits i més de 1.600 m'agrada, no li falten els comentaris de molts seguidors i alumnes que també han volgut enviar a l'economista Gay de Liébana tot el seu suport i afecte. Per exemple, en destaca un que l'alaba com a persona i professor: «Gran professor i gran persona. Les seves classes a la universitat han sigut les més interessants de tota la carrera, sense cap mena de dubte. Molta saviesa. Aquest partit es guanyarà també, professor».

Però les seves ensenyances no s'han quedat només pel territori, sinó que també han arribat a punts de tot el país i aquells que han pogut assistir a les seves conferències també li han enviat totes les seves forces: «Vaig estar en una conferència seva a la universitat d'Almeria i va ser del millor de la carrera». És evident que José María Gay de Liébana és molt estimat gràcies al seu caràcter afable i simpàtic i per ser un gran economista i professor, que no perd l'ànim ni en els moments més durs: «Em menjaré els torrons i crec que no em moriré fins a veure l'Espanyol guanyant la Champions League».


Comentaris

envia el comentari