Imatge primer pla de Toni Cruanyes amb la barba gris

Surt a la llum el sou que cobra Toni Cruanyes pel nou programa de TV3: és sorprenent

La gran xifra s'ha pogut conèixer

La Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals vol establir-se com la cadena de televisió i ràdio referent a Catalunya. En plena guerra mediàtica, la CCMA ha apostat per agrupar els continguts radiofònics, televisius i digitals sota un mateix nom '3Cat'. Una aposta que farà desaparèixer els noms tradicionals de Catalunya Ràdio i TV3.

A més d'aquest canvi d'imatge, són moltes les estrenes que la corpo té preparades de cara aquest estiu i la temporada vinent. La realitat és que continuen apostant pels nous formats, i també, per les noves cares joves. El passat mes de maig, fitxaven Laura Escanes pel seu nou programa, 'La travessa'.

Ara, tal com els vam informar des de Catalunyadiari, s'ha pogut conèixer que aquest dijous, 3 d'agost, torna un dels programes més esperats per l'audiència: 'L'au pair'.

Aquest dijous, 3 d'agost, torna 'L'au pair'

Tal com els vam informar, després del 'Telenotícies vespre' s'estrenarà la tercera temporada del programa. Aquesta, consta d'un total de cinc episodis que s'allargaran fins a principis de setembre, tot just coincidint amb la nova temporada televisiva de la cadena. 

En aquesta nova temporada els protagonistes seran Pep Plaza, Mariona Escoda, Edu Esteve, Charlie Pee, Elena Gadel, Núria López, Roger Coma, Juliana Canet, Toni Cruanyes i Neus Rossel. Aquests, són els famosos que han acceptat el repte de fer de cangurs de nens als quals no coneixen, i amb els quals hauran de conviure durant tot un dia.

Com és evident, a canvi de posar-se a prova, la corpo pagarà una alta quantitat d'euros a tots els famosos que participaran en aquesta edició per fer de cangurs.

La gran xifra

Segons publica El món de la tele, el nou programa de TV3 paga una gran quantitat als famosos que accepten el repte de fer de cangurs. Aquest 'extra' per als famosos, és una quantitat que a molts els agradaria guanyar. Es tracta d'una xifra de ni més ni menys que de 1.500 euros per cada programa.

Per tant, 1.500 euros per programa suposa que, Toni Cruanyes guanyarà 1.500 euros per fer de cangur durant unes hores. El mateix passa amb Juliana Canet, Mariona Escoda i la resta de famosos que veurem en aquesta tercera temporada. 

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS totes les notícies de TV3 al WhatsApp!