Exposició a Sant Francesc de Montblanc

Montblanc suspèn Brickània, per segon any, a causa de la pandèmia

El Festival de Construccions Lego estava programat els 5 i 6 de juny

Montblanc suspèn Brickània  a causa de la pandèmia. Així ho ha decidit la Junta de Govern Local de l'Ajuntament. La sisena edició d'aquest singular festival de Construccions Lego  estava prevista per al primer cap de setmana de juny.

Durant els darrers mesos l'equip de l'Oficina de Turisme ha estat treballant en una nova edició del festival. Brickània habitualment té una mitjana de 5.000 visitants en un cap de setmana tradicionalment fluix en visites. Però fa unes setmanes es va fer la proposta de cancel·lació, ja que la situació epidemiològica no havia evolucionat prou favorablement. La decisió es va comunicar immediatament als dioramistes, expositors i botigues participants, així com a altres proveïdors de serveis del festival.

«Unànimement han estat comprensius amb l'argumentació, valoren el treball realitzat i agraeixen la prudència en la presa de la decisió», diuen fonts de l'organització. Malgrat que és el segon any consecutiu que cal suspendre el festival es començarà a treballar per tal que els dies 4 i 5 de juny de  2022  tingui lloc la sisena edició de Brickània.