Plat de pasta

Localització de tots els restaurants Tagliatella a la província de Tarragona

Els restaurants de Tagliatella es caracteritzen per oferir productes italians genuïns seleccionats i importats

La Tagliatella a Tarragona i a tot arreu ofereix productes italians genuïns seleccionats i importats. Parmigiano Reggiano DOP, tomàquets secs de la Puglia, mozzarella de búfala i forns de pedra tradicionals per a les pizzes. Quan no tenim gana i no ens ve de gust fer experiments, és bo tenir restaurants de referència on recórrer, sense sorpreses.

Conèixer els plats, els ingredients i garantir-se l'efectivitat de la comanda en temps i un espai familiar és el que ofereix el sistema de franquiciats, sense perdre una qualitat mitjana. També tenim dret a no complicar-nos la vida.

La Tagliatella a Tarragona, compta amb11 restaurants, repartits estratègicament per la província i ben a prop de les concentracions urbanes més importants de la regió, per tal que tothom hi pugui accedir en qualsevol moment sense haver de fer grans desplaçaments. Alguns en emplaçaments històrics als centres de les ciutats, altres en centres comercials amb l'aparcament franc, sempre és una bona opció per dinar o sopar autèntica cuina italiana.

Calafell

A Calafell, el restaurant La Tagliatella es troba al passeig marítim, davant del mar, en una de les platges més famoses de Tarragona. És a prop del port i de l'estació de trens i també és possible dinar o sopar a la seva terrassa contigua a la platja o bé a l'interior. Pizzes, amanides, risottos, pastes i antipasti amb ingredients 100% italians. Al  Passeig Sant Joan de Déu, 85 de Calafell. Obert cada dia de 13:00 a 16:00 i de 20:00 a 23:00. Podeu trucar per reservar al 977 699 658.

Tagliatella Calafell
A Calafell, el restaurant La Tagliatella es troba al passeig marítim | La Tagliatella

Torredembarra

A Torredembarra, el restaurant La Tagliatella també ha triat estar just davant del mar per poder gaudir d'una fantàstica vista mentre es menja. En un elegant edifici blanc, podrem triar entre la terrassa i l'interior elegant i climatitzat per degustar la gastronomia inspirada en la cuina tradicional del nord d'Itàlia. Tot el Piemonte la Liguria i l'Emilia Romagna a Tagliatella Tarragona.

La Tagliatella a Torredembarra
A Torredembarra, el restaurant La Tagliatella també ha triat estar just davant del mar | La Tagliatella

La seva localització la trobem al  Passeig Rafel Campalans, 42 de Torredembarra. Obert cada dia de 13:00 a 16:00 i de 20:00 a 00:00. Podeu trucar per reservar al 977 070 111.

Tarragona

Al nucli urbà de la ciutat de Tarragona, el restaurant La Tagliatella compta amb dos establiments. El primer en una situació privilegiada, a la Rambla Nova i a tocar del Balcó del Mediterrani, que el fa el restaurant ideal per anar quan estem al centre de la ciutat i per gaudir d'una passejada posterior. Les més de 400 combinacions de pasta i salsa o les seves pizzes, però, també es poden degustar al centre comercial Parc Central on entre més de 100 botigues i amb ampli aparcament gratuït també trobarem la franquícia de La Tagliatella.

La Tagliatella a Tarragona
Al nucli urbà de la ciutat de Tarragona, el restaurant La Tagliatella compta amb dos establiments | La Tagliatella

A la Rambla Nova, 10 de Tarragona. Obert cada dia de 12:30 a 16:30 i de 20:00 a 00:00. Podeu trucar per reservar al 977 238 729 o al Centre Comercial Parc Central amb telèfon 977 213 049.

La Pineda

Un dels restaurants més amplis i acollidors de La Tagliatella a Tarragona és el de La Pineda.  Evidentment, en un dels racons més característics de la Costa Daurada, el lloc triat també és davant del mar, però també molt a prop de Port Aventura. La terrassa és espectacular i el menjar, amb la garantia de sempre.

La Tagliatella a La Pineda
Un dels restaurants més amplis i acollidors de La Tagliatella a Tarragona és el de La Pineda | La Tagliatella

Al  Passeig Pau Casals, edifici Punta Prima Local 13B de La Pineda (Vila-seca). Obert cada dia de 13:00 a 18:00 i de 18:30 a 01:00. Podeu trucar per reservar al 977 373 018.

Les Gavarres

Al complex d'oci i comerç més gran de Tarragona, el centre comercial de Les Gavarres,  La Tagliatella també hi té un restaurant obert. Ideal per reposar forces entre compres, abans o després d'una sessió de cinema o pels múltiples tarragonins que hi passen cada dia, La Tagliatella Les Gavarres és un espai familiar i acollidor, amb totes les seves especialitats de cuina italiana genuïna.

La Tagliatella Les Gavarres
La Tagliatella Les Gavarres és un espai familiar i acollidor | La Tagliatella

Al  carrer Josep Maria Folch i Torres, 2 de Les Gavarres (Tarragona). Obert cada dia de 13:00 a 16:30 i de 20:00 a 23:30. Podeu trucar per reservar al 977 557 244.

Reus

Al centre històric de Reus, podem gaudir d'un restaurant de La Tagliatella, en el punt més cèntric de la ciutat, al número 1 de la plaça del Castell i a 50 metres de la plaça del Mercadal, l'establiment encara conserva al seu interior un tram de l'original muralla medieval de Reus. També ens podrem asseure a la seva terrassa amb visió directa de la Prioral de Sant Pere, la imatge més icònica de la ciutat. Si no volem endinsar-nos en els carrers de vianants del nucli històric, també tenim l'opció d'anar a l'altre restaurant de la franquícia al centre comercial La Fira, amb aparcament propi.

La Tagliatella de Reus
L'establiment encara conserva al seu interior un tram de l'original muralla medieval de Reus | La Tagliatella

A la Plaça del Castell, 1 de Reus. Obert cada dia de 13:00 a 16:30 i de 20:00 a 00:00. Podeu trucar per reservar al 977 340 400 o al Centre Comercial La Fira amb telèfon 977 072 098.

Salou

A la capital de la Costa Daurada, La Tagliatella està instal·lada en ple centre lúdic i comercial, tocant a l'artèria principal de la zona més turística, el carrer de Carles Buigas. Amplis menjadors, la millor atenció de Salou i totes les reconegudes especialitats de la cadena de restaurants. Al  carrer Murillo, 6-10 de Salou. Obert cada dia de 13:00 a 16:00 i de 19:00 a 00:00. Podeu trucar per reservar al 977 351 999.

La Tagliatella de Salou
A la capital de la Costa Daurada, La Tagliatella està instal·lada en ple centre lúdic i comercial | La Tagliatella

Cambrils

Arribem a la capital gastronòmica de Tarragona, Cambrils,  on La Tagliatella també havia de ser-hi present. En aquest cas el lloc triat és el Barri Marítim, amb unes incomparables vistes a un dels ports amb més encant de la Costa Daurada. Així, les delicioses pizzes i cuina italiana de la franquícia es poden degustar en un edifici pintoresc de pescadors, totalment genuí.

La Tagliatella de Cambrils
Aquest restaurant, té unes incomparables vistes a un dels ports amb més encant de la Costa Daurada | La Tagliatella

Al  carrer Consolat de Mar, 56 de Cambrils. Obert cada dia de 13:00 a 16:00 i de 20:00 a 00:00. Podeu trucar per reservar al 977 368 789.

Tortosa

 

I per acabar aquest viatge pels restaurants de La Tagliatella a Tarragona, anem fins a les Terres de l'Ebre. Un establiment inserit al centre històric de la ciutat de l'Ebre, envoltat d'edificis renaixentistes d'alt valor cultural i amb una decoració cuidada i entranyable, destinada a fer-nos passar el millor dels àpats possibles.

La Tagliatella Tortosa
Aquest establiment està inserit al centre històric de la ciutat de l'Ebre | La Tagliatella

Al  carrer Cristòfol Despuig, 34 de Tortosa. Obert cada dia de 13:00 a 16:00 i de 20:00 a 23:00. Podeu trucar per reservar al 977 446 377.