L'Ajuntament de Tarragona ha paralitzat la poda de Sant Pere i Sant Pau per protegir els ocells que viuen als arbres.

Més de 500 persones es queden sense electricitat a Tarragona

La incidència s'ha solucionat al voltant de les 16.00 hores, quan només una quarantena de clients estaven afectats | L'incendi del Camí de l'Àngel, possible causa

Més de 500 persones s'han quedat sense electricitat a Tarragona a causa d'una avaria, que s'ha solucionat al voltant de les 16.00 hores. Així ho ha confirmat Endesa, qui desconeix, de moment, els motius d'aquest tall en el subministrament. Una de les hipòtesis que es manté oberta és l'afectació de l'incendi del camí de l'Àngel a la línia d'alta tensió. L'avaria ha afectat vdiversos barris de la ciutat, com Sant Pere i Sant Pau o Cala Romana. Els tècnics treballen per solucionar aquesta situació i només una quarantena de persones segueix sense llum. 

500 persones, sense llum a Tarragona per una avaria

Mig miler de persones s'ha vist afectada aquest dilluns a la tarda per una avaria en la xarxa de subministrament elèctric. Endesa ha confirmat que es tracta d'una «petita incidència» en la qual els tècnics estan treballant des de les 13.00 hores, aproximadament. Tot i això, però, es desconeix amb exactitud l'origen del tall.  Gairebé tothom ha tornat a tenir electricitat al voltant de les 16.00 hores. 

Una de les causes més probables és l'afectació de l'incendi del Camí de l'Àngel a la línia d'alta tensió, però encara no s'ha confirmat. Les zones en les quals s'ha notat aquest tall són diverses. Es tracta de Cala Romana, els Boscos de Tarragona, Sant Pere i Sant Pau, Tarragona 2, etc. Els tècnics segueixen treballant perquè es reprengui el subministrament i, de mica en mica, l'electricitat arribarà als habitatges. Només una quarantena de clients, de fet, segueixen sense llum.