El tall a la rotonda de l'N-340 a Torredembarra es mantindrà

Els tècnics de Foment creuen que la mesura «està funcionant molt bé»

El tall de la rotonda que uneix a Torredembarra l'N-340, la carretera T-214 i l'entrada i la sortida de l'autopista AP-7 es mantindrà  tal com està des de principis d'aquest mes de juliol. Segons ha pogut saber aquest mitjà, els tècnics de carreteres del Ministeri de Foment consideren que  el fet d'haver retallat la rotonda i desviat els vehicles fins al camí de servei d'Altafulla «està anant molt bé».

El tall a la rotonda de l'N-340 a Torredembarra es mantindrà

És a partir d'aquesta valoració que des de Foment han decidit que  el tall a la rotonda es mantingui així fins que existeixi la futura autovia entre la Móra i Torredembarra: l'octubre passat es va aprovar el projecte per fer que l'antiga N-340, de la Móra a la rotonda de Torredembarra, pugui doblar els seus carrils i esdevenir una autovia. Vora un any i un canvi de govern després, però, no se'n sap res més.

Segons Foment, els canvis a la rotonda de l'N-340 es mantindran amb l'objectiu de  «seguir facilitant l'accés dels camions a l'autopista i evitar els embussos», segons afirmen des del Ministeri de Foment espanyol.

El tall de la rotonda de Torredembarra, una sorpresa

Quan el passat 11 de juliol diversos usuaris habituals d'aquesta carretera es van trobar amb la rotonda tallada, molts d'ells es van sorprendre i, fins i tot, hi va haver mostres d'indignació a les xarxes socials. Una doble fila de barreres de formigó, del model 'New Jersey', provoca des de llavors que el trànsit procedent de l'AP-7 —en els dos sentits—, l'N-340 —en sentit sud— i la T-214 —des de la Riera de Gaià— no pugui completar la circulació total de la rotonda.

Si volen agafar l'accés a la Torre i a la Riera per la T-214, l'N-340 en sentit nord o l'autopista AP-7 en els dos sentits han de desviar-se obligatòriament, prendre l'N-340 cap al sud, desviar-se pel camí de servei d'Altafulla i circular per les dues rotondes que hi ha, reprendre l'N-340 en sentit nord i, ara sí, desviar-se de nou a l'altra banda de la rotonda de l'N-340 a Torredembarra per accedir a la vila o per prendre l'AP-7 en sentit Barcelona.