La fuita de gas s'ha produït al número 76 de la Rambla Nova de Tarragona

Tallen un carril de la Rambla Nova per una fuita de gas

Els Bombers han tancat la clau de pas

Els Bombers de la Generalitat i els Mossos d'Esquadra s'han hagut d'activar la tarda d'aquest dissabte, 18 de maig, per una fuita de gas al centre de Tarragona. Segons han informat els Bombers de la Generalitat, quan faltaven pocs minuts per les set de la tarda, concretament a les 18.54 hores, han rebut l'avís d'uns  veïns per una forta olor de gas a l'immoble ubicat al número 76 de la Rambla Nova. 

Els Bombers de la Generalitat han activat fins a quatre dotacions terrestres, que s'han traslladat fins al lloc dels fets per comprovar si es tractava d'una fuita de gas. Quan han arribat al número 76, han determinat que, efectivament, una caldera havia patit una fuita. Per això, els Bombers han tancat la clau de pas del gas. 

El succés obliga a tallar un carril a la Rambla Nova

Fins al lloc dels fets també s'hi han traslladat quatre dotacions dels Mossos d'Esquadra, així ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). Afortunadament, però, cap persona ha necessitat atenció mèdica a causa de la fuita de gas. Ara bé, la presència dels vehicles d'emergència ha obligat a tallar un dels carrils de circulació de la Rambla Nova, en sentit al Balcó del Mediterrani. Un cop tancada la clau de pas del gas, el trànsit s'ha reobert en ambdós carrils. L'incident ha causat molta expectació entre els veïns i visitants que passejaven la tarda d'aquest dissabte per la Rambla Nova de Tarragona. 

També et pot interessar