rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Tallen dos carrils de la C-31 per bassalts d'aigua a l'altura de Badalona

Les retencions es produeixen des del punt de les deu del matí d'aquest dilluns
Retencions a les vies de Barcelona | CatalunyaDiari.cat

 

El fort temporal d'aquest dilluns, 16 de juliol, afecta també a les carreteres catalanes. En aquest context, doncs, una de les més afectades és la C-31, que a hores d'ara presenta dos carrils tallats en sentit Barcelona a causa dels bassalts d'aigua. 

 

Tot plegat, així mateix, provoca tres quilòmetres de retencions des de Montgat, al quilòmetre 215 de la via esmentada. 

Més de 3 quilòmetres de retencions per basalts d'aigua

El fort temporal d'aquest dilluns, 16 de juliol, ha afectat de ple l'àrea metropolitana de Barcelona. Ha estat per això, doncs, que la pluja que cau a la capital catalana des de primera hora d'avui ha acabat congestionant la C-31, en forma de grans basalts d'aigua. 

 

Un carril reobert a la C-31

No ha estat fins mitja hora després que els equips desplaçats fins al punt del succés han pogut reobrir un carril de la C-31. Tot i això, resta tallat encara un carril de la via esmentada i les cues continuen sent de fins a 2,5 quilòmetres. 

 

Les afectacions, finalment, no només es produeixen a les carreteres, ja que l'aeroport del Prat presenta diversos retards a causa del temporal. En aquest context, els controladors aeris del Prat asseguren que el millor en aquests casos és «assumir la demora a la terra» per extremar les precaucions de seguretat.