El Museu Pau Casals fa un taller per a nadons.

El Museu Pau Casals del Vendrell fa un taller per a nadons

Es tracta d'una sessió de música participativa

El Museu Pau Casals del Vendrell, situat a la platja de Sant Salvador, organitza pel pròxim diumenge 17 de novembre una activitat familiar, en aquest cas destinada a nadons de fins a tres anys. L'acte, que començarà a les 11.30 hores, porta el nom de 'Els tresors d'en Pau', i consisteix en una sessió de música participativa durant la qual, el petit Pau, acompanyat pel so del violoncel, ajuda als infants a descobrir els tresors que amaga la casa on viu.

Els nadons podran jugar amb ritmes i petites melodies a través de la veu, el moviment i els petits instruments, amb l'objectiu de despertar la sensibilitat per als diferents timbres sonors, sempre amb el violoncel com a protagonista. El taller estarà conduït per Júlia Pérez, violoncel·lista i músic d'orquestra, i Marta Canellas, violoncel·lista, pedagoga, autora de contes i materials pedagògics, i creadora d'espectacles per a públic familiar.

L'activitat que es farà el diumenge 17 de novembre té un cost de tres euros per als nadons i cinc euros per als adults. Les places són limitades a un adult per nadó o infant, fins a un total de quinze. Des del Museu Pau Casals recomanen portar mitjons antilliscants i apunten que és indispensable fer reserva prèvia trucant al telèfon 977 68 42 76 o bé enviant un correu electrònic a museu@paucasals.org.

 

Víctor Amela, al cicle 'Escenaris de futur'

Per altra banda, el cicle de xerrades 'Escenaris de futur' que impulsa l'Eina del Vendrell comptarà el pròxim dijous 14 de novembre amb la participació del periodista i comunicador Víctor Amela, que parlarà sobre la comunicació audiovisual. La xerrada porta per títol 'Televisió, compromís amb la informació?', i es farà a les 19.00 hores al Museu Deu.

La periodista de RTV el Vendrell Sílvia Martínez serà l'encarregada de conduir l'entrevista. 'Escenaris de Futur' és un cicle de trobades que tenen com a objectiu oferir al públic assistent el punt de vista d'experts en diferents matèries relacionades amb l'economia, la innovació, la comunicació i la cultura.