Talls a l'accés a Cambrils per l'AP-7 per enllestir les obres de demolició del peatge

Quedaran tallats tots els moviments a l'antic peatge, ja eliminat, de les set del matí a les vuit del vespre els dos pròxims dies per asfaltar la zona

Operaris treballant en un peatge de l'AP-7
Amb aquestes obres quedarà eliminat definitivament el peatge de Cambrils | Catalunya Diari
 

El 3 de maig d'aquest any, la Subdelegació del govern espanyol a Tarragona va emetre un comunicat que informava de l'inici de les obres de la Direcció General de Carreteres del Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana per tirar a terra un dels antics peatges i arranjar els espais en alguns trams de l'autopista AP-7. Es tractava dels accessos a Tortosa i Cambrils. El motiu, la finalització de la concessió administrativa de l'autopista del tram Tarragona-Alacant.

Així, tal com ha tornat a informar l'ens responsable de les obres de la carretera, Carreteres de l'Estat, aquest dijous i divendres, els dies 23 i 24 de juliol, quedarà tallat l'accés a la carretera a la sortida 37 a Cambrils, al punt quilomètric 265+300. Serà durant tot el dia, des de les set del matí fins a les vuit del vespre.

L'última actuació serà la instal·lació d'un nou asfalt

Un cop retirada la marquesina i les cabines, s'han dut a terme treballs per eliminar l'asfalt actual i renovar-lo, i amb tot, millorar l'accés a la localitat. A més, tampoc es podran fer moviments a i des de les carreteres properes, la T-312 i l'A-7. Les obres es portaran a terme si ho permet la situació meteorològica i amb la senyalització corresponent.


Comentaris

envia el comentari