rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Tanca la discoteca Paladium de la zona hermètica Sabadell

La sala d'oci nocturn es veu abocada a abaixar la persiana després de 25 anys d'activitat
Imatge de la façana de la discoteca Paladium | Norma Vidal / ACN

 

La zona hermètica de Sabadell es queda sense un nou local amb la confirmació de què la discoteca Paladium tancarà definitivament el proper cap de setmana. Després de 25 anys obrint dijous, divendres i dissabtes, Paladium acollirà la seva última festa el pròxim 21 de juliol. 

 

Tal  com ha confirmat la gerència del local a través de Twitter,  la sala es veu obligada a cessar la seva activitat per tal de complir amb el Pla especial de regulació d'usos recreatius al barri de Gràcia de Sabadell. Aquest pla, que va entrar en vigor el 2016, obliga a tancar tots els locals d'oci nocturn a aquesta zona de la ciutat.

Decebuts per la falta d'alternatives o solucions 

En el comunicat publicat a les xarxes socials, l'staff de la discoteca ha volgut mostrar la seva tristesa pel tancament i el seu malestar amb l'ajuntament davant la falta de propostes o solucions que evitessin el tancament, recordant que «no tanquen per incompliment de normatives o mala gestió».

 

La direcció ha lamentat que finalment no es fes cas a la moció del ple de l'ajuntament aprovada el 26 de maig de 2016 que cridava a «preservar els llocs de treball i mantenir l'oci a la ciutat».

 

Des de la discoteca, també han volgut agrair les diferents generacions de sabadellencs que han gaudit de les nits al seu local. Han volgut recordar com per Paladium han passat infinitat de persones que han rigut, han ballat, han pres una copa, han fet amic o fins i tot han trobat l'amor. De la mateixa forma, han aprofitat per agrair la feina de la Policia Local i dels Mossos d'Esquadra durant els anys que el local ha estat obert. 

Intencions de continuar 

Tot i la mala notícia, la direcció ha volgut deixar clar que el tancament de Paladium a l'actual local no és un comiat. En el comunicat, mostren la seva idea de tornar a obrir a Sabadell o en una altra població i fan una crida a omplir per últim cop la sala el pròxim dissabte.