Nens jugant a una escola bressol

Tanca una escola de bressol de Barcelona després del positiu d'una treballadora per coronavirus

És el segon cas entre treballadors de l'ajuntament

El positiu per coronavirus d'una treballadora  ha obligat a  tancar l'escola bressol  municipal Gràcia de Barcelona, situada al carrer de Maignon. L'Ajuntament ha insistit que és una mesura prevista en els protocols, acordades amb les autoritats sanitàries. 

La treballadora, que es troba en aïllament, no hauria desenvolupat cap símptoma de la malaltia. Tot i això, el consistori barceloní explicava en un comunicat que han decidit executar el tancament com a prevenció per evitar més contagis. Aquest és el segon contagi  d'un treballador municipal, després de confirmar-se un cas a l'Àrea d’Economia, Recursos i Promoció Econòmica, que ha obligat a aïllar tres regidors, entre ells Jaume Collboni

Madrid multiplica els contagis i els morts

Mentrestant, aquest matí la situació per coronavirus es continua complicant a Madrid. Les autoritats sanitàries de la comunitat han confirmat que els casos s'han duplicat en les darreres hores, passant de 202 a 436. I el que és pitjor, el nombre de morts també s'ha multiplicat per dos, situant en 16, deixant el total a l'Estat en 25.