Imatge de Marc Ribas durant un Joc de Cartes.

Tanca un altre restaurant de 'Joc de Cartes' després del programa: «Excel·lent i bo»

El restaurant, molt ben valorat a TripAdvisor, va participar en una edició del 'Joc de Cartes' que buscava el millor espai de cuina de pèsol del Maresme

Dir adeu mai és fàcil. És, segurament, el tràmit més difícil. Però les coses no sempre surten com un vol i és aleshores quan entra en escena la primera fase del dol: la de l'acceptació. I és en aquesta fase on, precisament, es troba avui el 'Joc de Cartes'. 

Primer, perquè el show de Marc Ribas és a punt de tancar temporada; i segon perquè ara, novament, li ha tocat veure com tanca un altre dels restaurants que va concursar al programa: Les 13, d'Arenys de Mar. 

Yolanda Majó i Míriam Castillo, propietaries de Les 13, l'últim local tancat del 'Joc de Cartes'.
Yolanda Majó i Míriam Castillo, propietàries de Les 13, l'últim restaurant tancat del 'Joc de Cartes'. | TV3

El restaurant, situat a la Riera del Pare Fita d'Arenys de Mar, a la comarca del Maresme, és tancat des de fa més de dos anys i va participar en una edició del 'Joc de Cartes' que buscava el millor restaurant de cuina de pèsol del Maresme

La seva propetària i xef era la Yolanda Majó i era definida com una persona «exigent, estricte, maniàtica i que ho vol tot perfecte». La Yolanda definia el seu espai com un lloc d'autoexigència diària on es volia que les coses sortissin perfectes. 

«Bon producte, qualitat i servei excel·lent»

A jutjar pels comentaris del restaurant a TripAdvisor, pàgina especialitzada en restaurants, era ben bé així. «Bon producte i qualitat, preu correcte i servei excel·lent», s'hi pot llegir en una de les crítiques. «Restaurant senzill i còmode. Ofereixen un menú honest i ben cuinat per 11 euros. El servei i l'atenció és familiar. Un molt bon menú de migdia», diu un altre. Compta amb una puntuació a la pàgina d'un 4,5 sobre 5. Gens menyspreable. 

Imatge de Les 13, d'Arenys de Mar, del 'Joc de Cartes'.
Així era per dins Les 13, el restaurant tancat d'Arenys de Mar. | TV3

Adeu a Les 13

Les 13, malauradament, és un altre dels restaurants del 'Joc de Cartes' que s'ha vist forçat a abaixar la persiana. No és una tasca fàcil, la de la restauració. I ho demostra, sense anar més lluny, el llistat d'espais que han aparegut al programa i que ja són tancats. 

Les 13 se suma ara al Sora Experience, de Reus; a Can Bufí, de Llagostera; al Gli Angeli, del Serrallo de Tarragona; i al Btakora, un polèmic restaurant —precisament— d'Arenys de Mar. 

'Joc de Cartes', la joia de la corona de TV3

El 'Joc de Cartes' és —amb permís del 'Crims' i 'El Foraster'— la joia de la corona de TV3. Les notícies, però, no sempre són positives. No tot és de color de rosa. 

Si bé és cert que setmana rere setmana freguen el 30% de share, també ho és que el programa, de tant en tant, es veu envoltat de múltiples polèmiques. L'última? la del restaurant Los Banys

El programa de Marc Ribas va visitar la setmana passada les Terres de l'Ebre per a buscar-hi el millor restaurant informal. Al restaurant Los Banys, tot i això, es va capgirar la troca. Un entrecot en mal estat va iniciar una petita 'guerra' entre restauradors que va acabar amb el propietari de l'espai titllant el programa de «telebasura». 

«Estic una mica enfadat amb el programa, ens han maltractat a les Terres de l'Ebre i especialment a Tortosa. No hi estic d'acord, aquí baix tenim molt bona gastronomia. Per aquí no hi passo. S'ha maltractat la meva persona, les meves terres i el meu ofici», va dir Gerard Riera, propietari de Los Banys de Tortosa, al seu perfil de Twitter quatre dies després de l'emissió del programa. 

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp