App GRATIS:

📱Les teves notícies preferides ara a un click, baixa't gratis l'App de Catalunya Diari clicant aquí. T'ESPEREM!

Tanquen una aula de l'escola d'Igualada per la sospita de coronavirus d'una professora

La prova mèdica encara ha de confirmar si la professional pateix la malaltia

Foto d'uns nens escoltant les instruccions dels professors de l'escola
La professora està a l'espera de més resultats | ACN

L'Ajuntament d'Igualada ha informat que ha decidit tancar una de les aules de la llar d'infants municipal La Lluna per la sospita d'un cas de covid-19 en una de les mestres. Segons informa el consistori, una treballadora de l'escola bressol va acudir aquest dilluns al seu CAP de referència amb dècimes de febre i es va procedir a fer-li la prova del coronavirus.

En aquests moments s'està a l'espera dels resultats. L'Ajuntament d'Igualada va fer la consulta a Salut Pública i van acordar tancar la unitat on treballava la mestra. En concret, el tancament afecta a tres famílies, a les quals també se'ls farà un seguiment.

La guerra d'Educació amb l'escola de Bàscara per obrir

El Departament d'Educació va presentar un requeriment a l'Ajuntament de Bàscara (Alt Empordà), després que aquest no havia permès obrir l'escola la primera setmana de juny. Des del Departament es van enviar les directrius acordades per a la reobertura als equips directius i a tots els consistoris.

De tota manera, l'equip de govern local va anunciar en un comunicat el cap de setmana del 6 i el 7 de juny que no permetria l'obertura de l'escola del seu municipi. L'endemà, el dilluns, l'inspector va certificar que no es podia obrir el centre perquè el consistori ho impedia i van redactar un informe.

Des d'Educació, però, van var recordar que buscarien les alternatives que calguéssin per garantir el dret de tots els alumnes d'anar al centre si és necessari. Fonts del Departament van confirmar que el document es podria enviar posteriorment per aconseguir que les portes del centre del municipi es reobrissin tan aviat com fos possible. Així mateix, el passat dia 12, l'escola va reobrir les seves portes.


Comentaris

envia el comentari