Tanquen dues mítiques botigues de Lleida, una d'elles centenària

La joieria Calzada tancada després de tres generacions al capdavant del comerç ubicat al carrer Major

Imatge d'arxiu de l'Eix Comercial de Lleida | LleidaDiari.cat

Diuen que tot té la seva etapa, un inici i un final, i sembla que les botigues tradicionals de l'Eix Comercial de Lleida també. Concretament, la joieria Calzada, ubicada al número 78 del carrer Major de Lleida, va tancar les seves portes la setmana passada després de més de 100 anys de cara al públic. 

Segons va avançar el diari 'Segre', han estat tres les generacions les quals han passat pel capdavant d'aquesta emblemàtica joiera que, després d'estar unes setmanes en liquidació per jubilació, ha dit adéu per sempre als seus clients de la ciutat. 

L'ádeu de Modes Andreu

D'altra banda, el pròxim octubre tancarà la botiga de roba Modes Andreu, en aquest cas ubicada al carrer Pi i Maragall. En aquest cas, han estat uns 60 anys els quals han estat oferint als lleidatans les seves peces de qualitat. Amb aquestes dues botigues, el sector comercial de Lleida dóna per tancada una altra etapa que està protagonitzada per la mort del comerç més tradicional.

Això no obstant, uns marxen i altres arriben, i fa poques setmanes es va viure amb èxit l'obertura de la marca de roba i calçat esportiu Snipes a la plaça Sant Joan de Lleida. Tot és qüestió d'etapes, tal com dèiem...

Cues a les portes de la botiga Snipes a Lleida
Cues a les portes de la botiga Snipes a Lleida | Postureig de Lleida

 

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari