Dos targarins dissenyen una dessuadora per ajudar els detinguts pels aldarulls

La proposta ha nascut després de la repercussió que ha tingut el text 'La Generació Sense Por'

Imatge de la dessuadora creada a Tàrrega
Imatge de la dessuadora creada a Tàrrega | LleidaDiari.cat

Els targarins Marta Palou Mena i Jaume Ramon Roig, dissenyadora i periodista, han creat una dessuadora solidària per a la 'Generació Sense Por', on un euro de cada venda anirà destinat a Alerta Solidària, l'entitat antirepressiva que dona suport legal i jurídic a detinguts i encausats per participar en accions i mobilitzacions polítiques.

En les darreres setmanes, s'han practicat més de 200 detencions per les protestes contra la sentència del Procés i aquesta entitat ha tingut un paper fonamental en la seva defensa.

  • NOU SERVEI DE LLEIDADIARI: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

L'arrel de la proposta

La proposta ha nascut després de la repercussió que ha tingut el text 'La Generació Sense Por' que va compartir Ramon a les xarxes i que va esdevenir en viral a través de les xarxes socials Twitter i Whatsapp, amb milers de comparticions. En aquest escrit es destacava la força dels joves que en les últimes setmanes han sortit al carrer per protestar contra la sentència del Procés que es va fer pública el passat 14 d'octubre.

A partir d'aquí, Palou, de Patagraphics, ha dissenyat una dessuadora sobre la Generació Sense Por que es pot adquirir al web www.sensepor.com i que també compta amb xarxes socials a Facebook, Twitter i Instagram. La dessuadora té un preu de 21,90 euros, està disponible en totes les talles i un euro de cada venda anirà destinada a Alerta Solidària, una entitat que ha tingut un paper fonamental en la defensa dels detinguts i encausats per participar en accions i mobilitzacions polítiques dels últims temps.

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari