rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Els taxistes acampen a la Gran Via de Barcelona i mantenen la vaga

Els taxistes de Barcelona estan en contra de la decisió del TSJC de mantenir suspensió del reglament que restringia l'activitat d'Uber o Cabify
Els taxistes, acampant a la Gran Via de Barcelona | CatalunyaDiari.cat

 

ACTUALITZACIÓ / 22:00: Els taxistes de Barcelona, encara amb vaga indefinida per la decisió del TSJC de mantenir la suspensió del reglament que restringia l'activitat d'Uber i Cabify, han amenaçat aquest diumenge, 29 de juliol, amb tallar la frontera en cas que s'estanquin les negociacions amb el si Ministeri de Foment. 

 

Després d'una jornada frenètica on els taxistes s'han posat en peu de guerra després de la decisió del TSJC de mantenir suspensió del reglament que restringia l'activitat d'Uber o Cabify, els taxistes barcelonins han confirmat la seva «vaga indefinida» i per constatar-ho han confirmat que passaran la nit a la Gran Via de Barcelona

 

La decisió, finalment, l'han pres els taxistes de la ciutat comtal després de reunir-se amb Ada Colau —qui els ha demanat «calma»— i de confirmar: «No podem desconvocar la vaga, és ara o mai»

 

Els taxistes, a la Gran Via | CatalunyaDiari.cat

 

 

Els taxistes tallen Barcelona

Els taxis bloquejant la Gran Via de Barcelona | Twitter

 

Els taxistes han tallat l'accés a l'aeroport per la C-31 amb una crema d'objectes. Hores abans, en protesta per la resolució d'avui del TSJC, un grup de taxistes havia tallat completament la mateixa via a l'altura de Viladecans. 

 

 

Les associacions de taxistes han donat avui el tret de sortida a una nova aturada en protesta després que el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) hagi decidit mantenir la suspensió del reglament que restringia l'activitat d'Uber o Cabify a l'àrea metropolitana. 

 

Centenars de taxistes, doncs, han protagonitzat una marxa lenta des de l'aeroport fins a arribar al centre de Barcelona i bloquejar-lo al punt de les cinc de la tarda. Tots els carrils de la Gran Via de la ciutat comtal, doncs, resten tallats al punt de les cinc de la tarda.