Imatge promocional de l'obra 'L'Executiva' del Teatre Bràvium de Reus

El Teatre Bràvium de Reus reobre la temporada teatral amb 'L'Executiva', després de mesos de sequera cultural

La darrera obra de Pere Pèries reflexiona sobre les experiències viscudes de petit i les decisions de la vida adulta

El Teatre Bràvium de  Reus  reobre les portes després de la temporada de  sequera cultural a causa del coronavirus, amb l'obra 'L'Executiva', de  Pere Pèries. La funció tindrà lloc el pròxim diumenge 18 d'octubre, a dos quarts de set de la tarda.

Es tracta d'un musical en què, a partir d'un relat breu de José Luis Sánchez, l'autor ha construït un relat en què reflexiona, amb  ironia i humor, sobre la indefinició dels límits entre el bé i el mal, la importància de les decisions que prenem i com algunes experiències viscudes de petits, com el maltractament o el bullying, condicionen la nostra vida adulta.

La producció d'aquesta nova funció ha estat encarregada al mateix equip que va omplir de gom a gom el Teatre Bràvium amb l'obra 'JO, JO, JO! El musical que parla de TU!'. La nova obra de  Pere Pèries té com a protagonista a Núria Esquius i, per acabar-ho d'adobar, es comptarà amb el debut als escenaris de Clàudia Rodríguez.

«Aquest nou musical farà passar una bona estona a tota mena de públic, el farà reflexionar entre emocions i somriures i, sens dubte, remourà en positiu el seu món interior», han declarat des del mateix Teatre Bràvium.

La  reserva d'entrades es podrà efectuar a través de la pàgina web  del teatre, www.braviumteatre.com, o trucant al telèfon 977343701. El preu de les entrades és de 10 euros.