Imatge promocional de l'espectacle «Carmen»

El Teatre Fortuny de Reus cancel·la l'actuació 'Carmen' després de la dissolució de la seva companyia

L’actuació 'Carmen' havia de tenir lloc el pròxim dimarts 8 d’octubre | La companyia de dansa 'Víctor Ullate Teatre' ha anunciat la seva fi després de 31 anys d'activitat

El Consorci del Teatre Fortuny de Reus  ha anul·lat l’actuació 'Carmen', de la companyia de dansa Víctor Ullate, programat pel pròxim dimarts 8 d’octubre, arran de l’anunci del coreògraf de dissoldre la companyia. En un escrit realitzat a les xarxes socials, Ullate ha anunciat la fi de la 'Víctor Ullate Ballet': «una companyia privada de dansa, la primera d’Espanya, que es va fundar fa 31 anys i que ha recorregut els principals escenaris del món, rebent el reconeixement de la crítica i el públic més exigent». D'entre els motius de la dissolució assegura que ha estat per «la inviabilitat econòmica del projecte».

Tot i això, Víctor Ullate explica que «seguirà lluitant per mantenir el seu llegat i continuar formant a futurs ballarins, raó per la qual l’Escola i la Fundació Víctor Ullate mantindran les portes obertes». Per una altra banda, ha agraït el suport de ballarins, equip administratiu, públic, institucions i empreses.

Des del Consorci s’informa que totes les persones que havien adquirit localitats per a aquesta actuació poden adreçar-se a la taquilla del teatre a partir del dilluns dia 14 d’octubre i se’ls retornarà l’import. A totes les persones que hagin comprat l’entrada a través d’internet, la devolució serà automàtica a la seva targeta de crèdit. El Consorci del Teatre Fortuny  lamenta el perjudici que aquest fet pugui haver ocasionat a les persones que havien adquirit les seves entrades.

La programació del trimestre de Tardor es reprendrà l’11 d’octubre

La programació del trimestre de Tardor  del Consorci del Teatre Fortuny de Reus es reprendrà el dia 11 d’octubre amb 'La Tendresa', d’Alfredo Sanzol, amb Laura Abert, Elisabet Casanovas, Javier Beltrán, Marta Pérez, Jordi Rico i Ferran Vilajosana, dirigits per Alfredo Sanzol, en una producció de Dagoll Dagom i T de Teatre. El preu de les entrades està entre els 10, 20 i 30 euros i es poden adquirir a les taquilles del Teatre Fortuny o a través de la pàgina web