Imatge d'una representació de El Monstre de Colors

El cicle Teatret de Conte torna al Teatret del Serrallo

Es podran veure dos espectacles per al públic familiar el cap de setmana del 22 i el 23 d'octubre

El Teatret del Serrallo i el Refugi 1 del Moll de Costa seran els escenaris de la quarta edició del Teatret de Conte, el cicle que reinterpreta contes clàssics i contemporanis per ajudar a entendre quelcom tan complex com les emocions. Els dos escenaris «es transformaran en un espai màgic on tot és possible i els assistents s’emportaran records, moments, experiències i un món de fantasia que grans i petits mantindran en el seu imaginari».

El cicle, el 22 i 23 d'octubre, acostarà les visions dels sentiments en espectacles de titelles i contes per a tots els públics, en sessions que estan especialment dirigides al públic familiar. Les entrades són gratuïtes i, segons ha informat el Port de Tarragona, es podran reservar a través de la plataforma Entradium a partir d'aquest dilluns 17 d’octubre, a partir de les 12 hores.

Les obres que es podran veure el Teatret de Conte són 'Endrapasomnis' —dissabte 22 d'octubre a la tarda al Teatret del Serrallo— i 'El Monstre de Colors' —diumenge a la tarda al Refugi 1 del Moll de Costa—.

'Endrapasomnis', un espectacle sobre les relacions entre pares i fills

El Teatret del Serrallo acollirà dissabte 22 d'octubre, a les 18 hores, la representació de l'espectacle 'Endrapasomnis', una obra premiada que es basa en el conte de Michael Ende del mateix títol. La companyia Teatre al Detall, dona la volta al text del creador de 'La història interminable', per fer una sessió poètica i tendre, plena d’humor i de bona música.

L'obra tracta de les relacions entre pares i fills, de les pors que tenen grans i petis o de la necessitat de sentir-se acompanyats. És un autèntic viatge iniciàtic, una aventura llunyana que, paradoxalment, ens aproparà a les persones que més estimem. La funció narra com, en el País de la Bona Son, la Princesa Dormissona no pot dormir perquè té malsons.

Els seus pares, els reis, rumien, ho consulten amb el coixí, demanen consells a metges, herbolàries i xarlatans, però no troben cap remei que guareixi el mal de la petita princesa. Potser l’endrapasomnis serà la solució... És una història onírica i màgica que parla de la por, del valor terapèutic dels contes i de com busquem solucions ben lluny quan la resposta pot ser dins de nosaltres mateixos.

Les emocions a l'escenari amb 'El Monstre de Colors'

L'endemà, diumenge 23 d'octubre, a les 17.30 hores, la sala 2 del Refugi 1 del Moll de Costa es transformarà, en un lloc màgic on la música i els colors faran viatjar als més menuts pel món de les emocions. L’espectacle 'El Monstre de Colors', basat en l'obra d'Anna Llenas, està adaptat per la companyia Tutatis i Transeduca.

Dues actrius, dues titelles (el monstre i la nena) i un garbuix d’emocions porten a escena un espectacle de poesia visual i música que connectaran el públic amb cada emoció. En la funció, el color groc vol dir que estàs content, el blau és la tristesa, el vermell és la ràbia, el negre la por, el verd... Tot un embolic!