Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Tebas crítica les paraules de Piqué en comparar el seu patrimoni amb el pressupost de l'Espanyol

Tebas, sobre Piqué: «Se li haurà de donar un curset d'economia del futbol»

El president de la Lliga ha demanat més «precaució» a Piqué quan es parla d'un rival
Gerard Piqué va assistir al programa 'La Resistencia'
Gerard Piqué va assistir al programa 'La Resistencia' | Twitter (@LaResistencia)

 

El pas del defensa del Barça, Gerard Piqué, al programa de Movistar+ 'La Resistencia' no va deixar a ningú indiferent. Després que el futbolista s'autoconvidés al programa que presenta l'humorista, David Broncano, i d'enviar alguns 'regalets' a determinats equips de la Lliga espanyola, les crítiques cap a Piqué no s'han fet d'esperar.

[predef]cor-i-famosos-catalunya-168[/predef]

La participació del jugador al programa no va decepcionar ningú, ja que va protagonitzar tot un show de principi a fi i, com és habitual, no va tenir cap problema en dir tot allò que pensava. A més, Piqué es va sumar a la filosofia que caracteritza al programa, el 'troleig'. Una 'capacitat' que, com ha demostrat en diverses ocasions, domina a la perfecció.

Tebas crítica les paraules de Piqué en comparar el seu patrimoni amb el pressupost de l'Espanyol
Tebas crítica les paraules de Piqué en comparar el seu patrimoni amb el pressupost de l'Espanyol | Cedida

 

«Piqué hauria de fer un curset d'economia»

Com era d'esperar, l'Espanyol i el Real Madrid van ser els dos equips que  van rebre alguns dels dards verinosos del jugador del Barça. En aquest cas però, el president de la Lliga, Javier Tebas, s'ha centrat en un dels comentaris que Piqué va fer sobre l'Espanyol.

Davant aquestes declaracions, Tebas ha volgut 'corregir' al defensa blaugrana perquè ha assegurat que s'equivoca a l'hora de fer números: «L'Espanyol té molt més patrimoni que el seu segur, n'estic segur». Per aclarir la seva afirmació ha explicat que Piqué «ha equivocat el pressupost anual de televisió amb el pressupost de l'Espanyol» i ha afegit que «s'haurà de donar un curset d'economia del futbol» al futbolista.

Tot i que les paraules de Tebas podrien ser certes,  el blaugrana en cap moment va comparar el seu patrimoni amb tot el patrimoni de l'Espanyol  sinó que va comparar el seu patrimoni amb el pressupost que l'equip blanc i blau disposa per aquesta temporada. 

«Hauria de tenir més precaució quan parla d'un rival»

En declaracions als mitjans després de participar en l'Assemblea de Clubs celebrada a la seu de la Lliga, ahir divendres, Tebas ha advertit a Gerard Piqué que hauria de tenir més precaució quan parla d'un rival. També ha declarat que el futbolista «és molt irònic, però s'ha d'anar amb compte amb aquest sarcasme quan el fas amb el màxim rival».