Javier Tebas sobre Piqué: «Gran central, però de justícia entén poc»

Així ha respost el president de LaLiga després que el futbolista es posicionés respecte del «judici injust» dels presos catalans

Javier Tebas, president de LaLiga
Javier Tebas, president de LaLiga, critica Gerard Piqué per les seves paraules a favor dels presos catalans | EFE

Les darreres declaracions que Gerard Piqué va realitzar aquest dimecres a la nit després d’imposar-se el Barça sobre el Real Madrid al  Santiago Bernabéu, i guanyar-se el bitllet per a la final de Copa de Sevilla, han provocat tota mena de reaccions: «Si les càmeres d'Espanya dediquéssiu més temps al judici injust dels presos polítics en comptes de parlar tant del VAR, aniríem millor com a país».

Javier Tebas reacciona a les paraules de Piqué

Per una banda, l’expresident català Carles Puigdemont, que ja no s’amaga de res a través del seu compte oficial de Twitter, ha mostrat tota la seva gratitud envers el central blaugrana:  «Extraordinari. Gràcies Gerard Piqué pel compromís i el coratge». Un missatge completament contrari al que ha donat aquest dijous, 28 de febrer, el màxim responsable de la Lliga de futbol espanyol, i que han recollit mitjans com ‘AS’.

Javier Tebas, president de LaLiga, ha comparegut davant els mitjans de comunicació després de participar en la presentació, a Madrid, de l’informe sobre l’Impacte Econòmic, Fiscal i Social del futbol professional a Espanya. Entre tot el que ha explicat, per exemple possibles canvis de format o un nou horari, destaquen les sevesparaules contra Gerard Piqué.

Gerard Piqué
Gerard Piqué va mostrar-se a favor dels presos catalans després del Clàssic d'aquest dimecres | CatalunyaDiari.cat  

Un gran futbolista, però un mal jurista

«Gerard és un bon futbolista, és un gran central, però de justícia i d’això entén poc», ha començat dient Tebas. Tanmateix, no ha quedat aquí el tema perquè ha continuat explicant que «no hi ha presos polítics en aquest país». I referint-se al judici dels presos catalans que s’està duent a terme al Tribunal Suprem de Madrid: «Hi ha gent que va intentar cometre un delicte de rebel·lió segons la Fiscalia i se’ls està jutjant per això».

En aquest sentit, Tebas ha reiterat les seves paraules insistint amb què Gerard Piqué és un «gran futbolista», també un «gran organitzador de competicions esportives», però és un «mal jurista».


Comentaris

envia el comentari